Νέα Τηλεοπτική Σεζόν: H Ελένη και τα κόλυβα για την πρωινή ζώνη του Ant1

18:44 1/10/2012 - Πηγή: 24wro

Η πρώτη εκπομπή της σεζόν για την Ελένη Μενεγάκη είχε μεν νέα πρόσωπα, αλλά η συνταγή ήταν ίδια με αυτή της προηγούμενης χρονιάς...
Σαν να τρως το αγαπημένο σου φαγητό ξαναζεσταμένο. Δεν το λες και άσχημο, αλλά δεν σου αναστατώνει και τους γευστικούς σου κάλυκες.

Η Ελένη έκανε τα μπάνια της και τις ηλιοθεραπείες της, φωτογραφήθηκε με τα μαγιό της από τους παπαράτσι, πήγε στις λαϊκές με τη σαγιονάρα
και επιτέλους έφτασε η ώρα να φορέσει και πάλι τα δωδεκάποντα τακούνια της και να κάτσει στο σκαμπό της παρουσίατριας για ακόμη μία χρονιά.

Έβαλε, λοιπόν, λευκό στράπλες φόρεμα, που ναι μεν θύμιζε σεμέ γιαγιάς (από αυτά που πρέπει να είσαι μαστόρισσα στη στραβοβελονιά για να το πετύχεις) αλλά που για το καλοκαίρι που μας πέρασε ήταν τόσο της μοδώς, ίσιωσε το μαλλί και χωρίς ούτε ένα λελουδο στο κεφάλι βγήκε στο πλατό της εκπομπή της.
Η Ζαρίφη έχει χιούμορ, το πάει το μπλα μπλα, έχει χημεία με τη Μενεγάκη και έχει αποδείξει ότι ο ρόλος της συμπρωταγωνίστριας της ταιριάζει

Τα δυο της αγόρια, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και Γρηγόρης Γκουντάρας, ήταν εκεί στο πάνελ για να την περιμένουν και να την υποδεχτούν. Όπως είπε και η ίδια η Ελένη "φέτος το γυρνάμε...θα είμαστε γεμάτο κορίτσια". Γι αυτό τα δύο αγόρια (Πέτρος Δεμερτζής, Αλέξανδρο Μωρέλλας) και το ένα κορίτσι (Σοφία Χουντάση) αντικαταστάθηκαν από τρεις γυναίκες με πρώτη και καλύτερη την Κατερίνα Ζαρίφη.

Η juicy τηλεοπτική περσόνα μπήκε στο στούντιο με μουσικό χαλί από Βασίλη Καρά και αμέσως έπεσαν τα φιλιά, οι αγκαλιές αλλά και οι "μαμαδίστικες" παρατηρήσεις από την πλευρά της Μενεγάκη, που με τσαχπινιά και νάζι της έπιασε το αυτί της Κατερίνα και της είπε "θα το πάρεις απόφαση; Θα σταματήσεις να γυρνάς γύρω γύρω;".

Η αλήθεια είναι πως αυτή η επανασύνδεση χρειαζόταν, όπως μία μακαρονάδα με κιμά θέλει το αλάτι της. Η Ζαρίφη έχει χιούμορ, το πάει το μπλα μπλα, έχει χημεία με τη Μενεγάκη και έχει αποδείξει ότι ο ρόλος της συμπρωταγωνίστριας της ταιριάζει - και το καλύτερο είναι ότι δεν κουβαλά κανένα κόμπλεξ ούτε με την εμφάνισή της, ούτε με τον B' ρόλο. Και αυτό την κάνει cool.

Τα άλλα δύο νέα πρόσωπα της εκπομπής, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και η Αντωνία Καλλιμούκου, συμπληρώνουν η μία την άλλη μιας και η πρώτη έχει το λέγειν και η δεύτερη τη χάρη.
Πρώτη φορά έχει τύχει να δούμε σε πρεμιέρα εκπομπής να κάνουν την κηδεία μίας ολόκληρης ζώνης αντίπαλου καναλιού

Όσο αφορά στη θεματολογία ο Γιώργος Δημητριάδης το έχει πει καλύτερα τραγουδιστά "Σαν να μην πέρασε μια μέρα". Αν και τα βίντεο της εκπομπής είχαν μία εμφανή αναβάθμιση με την Κάλια Καστάνη (όσοι διάβαζαν Down Town θα την ξέρουν) στην επιμέλειά τους, κατά τα άλλα όλα ήταν ίδια. Μία είδηση από τα ξένα, μία από τα εγχώρια, λίγο φαϊ (με τον Βασίλη Καλλίδη), λίγο φασιολαϊφσταϊλο νέα από τον Άλεξ Κάβδα, ένας playback τραγουδιστής και ένας σοβαρός καλεσμένος (για σήμερα το μενού είχε την Αγγελική Νικολούλη).

Είπαμε ξαναζεσταμένο φαγητό, αγαπημένο της μέσ
Keywords
Τυχαία Θέματα