Νεαρός με βερμούδα και καλάσνικοφ λήστεψε σούπερ μάρκετ

07:06 26/7/2012 - Πηγή: 24wro

Με το αυτοκίνητο διερχόμενου οδηγού διέφυγε ο νεαρός με την ...καλοκαιρινή αμφίεση, ο οποίος...λίγο πριν από τις οκτώ το βράδυ, οπλισμένος με όπλο τύπου καλάσνικοφ, λήστεψε το σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης», στην οδό Βελβενδούς στην Κυψέλη. Φορούσε ...βερμούδα και για λίγο, μετέτρεψε μία γειτονία σε πεδίο μάχης, αφού πυροβόλησε πολλές φορές εναντίον των αστυνομικών που τον καταδίωξαν, οι οποίοι ανταπέδωσαν τα πυρά. Από τους πυροβολισμούς κανείς δεν τραυματίστηκε.

Ο ληστές έθεσε σε κίνδυνο τις ζωές διερχόμενων και ανυποψίαστων πολιτών, αφού έριξε ριπές μέσα στον κόσμο
για να αποφύγει τη σύλληψη από τους αστυνομικούς της ομάδας Ζήτα της Άμεσης Δράσης, που τον καταδίωκαν.

Όπως είπαν οι υπάλληλοι του σούπερ μάρκετ, το οποίο βρίσκεται στην οδό Βελβενδούς, ο δράστης εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά τους και τους απείλησε με το όπλο.

Η ...καλοκαιρινή του αμφίεση με τη βερμούδα τους ξεγέλασε, αφού όταν τον είδαν να μπαίνει στο κατάστημα, θεώρησαν πως είχαν να κάνουν με κάποιον πελάτη. Όταν όμως έβγαλε το όπλο και τους απείλησε του έδωσαν τα χρήματα που υπήρχαν στα ταμεία.

Η συνάντηση του ληστή με τους αστυνομικούς έγινε στη διασταύρωση των οδών Δάφνιδος και Φαέθοντος, τους οποίους πυροβόλησε πέντε φορές.

Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά και όταν ο δράστης έφτασε στη συμβολή των οδών Πρωτέως και Μυτιλήνης, απείλησε με το όπλο του τον οδηγό διερχόμενου αυτοκινήτου και αφού το πήρε, πέτυχε να διαφύγει.
ethnos.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα