Νίκησε Ξάνθη και... απουσίες

09:57 13/2/2012 - Πηγή: 24wro
Κάτι παραπάνω από ικανοποιημένοι είναι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού...
μετά τη νίκη της ομάδας επί της Ξάνθης. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, είδε πολλούς από τους αναπληρωματικούς του παίκτες να βγάζουν σε… πέρας την αποστολή τους στον αγώνα με τους Ακρίτες, διατηρώντας την ομάδα του στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και δείχνοντας σε όλους πως άπαντες είναι αποφασισμένοι να φτάσουν
στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ξεχωριστή… αναφορά θα πρέπει να γίνει πάντως στον Γιώργο Καραγκούνη, ο οποίος με την εμφάνισή του έδειξε πως μπορεί ακόμη να προσφέρει πολλά στον Παναθηναϊκό. Η είσοδος του «τυπάρα» στον αγώνα, έδωσε μεγάλη δύναμη στο «τριφύλλι» και μαζί με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, έκαναν ό,τι χρειαζόταν για να δώσουν στην ομάδα τους το τρίποντο.
Πάντως, αξίζει να αναφερθεί πως ο Παναθηναϊκός μέσα στις επόμενες ημέρες θα δει αρκετά από τα βασικά του όπλα να επιστρέφουν στη δράση. Πρώτοι, θα είναι οι Σεμπάστιαν Λέτο και Κουίνσι, που στον αγώνα με τον Εργοτέλη θα έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών και θα είναι έτοιμοι για την βασική ενδεκάδα, ενώ σύντομα αναμένεται και η επιστροφή των Καντέ (γυρίζει από το Κόπα Άφρικα) και Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ.
Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως σύντομα, σε θέση μάχης θα είναι και ο Ρούντολφ Γκέγκελι, κάτι που δείχνει πως στις δύσκολες μάχες που θα έρθουν, ο Φερέιρα θα είναι κάτι παραπάνω από πλήρης, καθώς δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως ακόμα και ο Σωτήρης Νίνης είναι κοντά στην επιστροφή του.

sportaction.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα