Νίκος Μουρατίδης: Μέσα από την πρόκληση βγαίνει πάντα κάτι καλό

18:01 27/7/2011 - Πηγή: 24wro
Η Νάντια Μπουλέ και ο Θανάσης Πάτρας υποδέχτηκαν το πρωί της ...Τετάρτης στο στούντιο της εκπομπής τους, τον Νίκο Μουρατίδη.

«Τώρα ασχολούμαι με τη μουσική μόνο, είτε παίζοντας μουσική, είτε οτιδήποτε άλλο. Κι έχω κάνει κι αυτόν τον μικρό εκδοτικό οίκο, τις εκδόσεις «Τετράγωνο», που είναι η δουλειά μου. Σηκώνομαι κάθε πρωί, πηγαίνω εκεί και βγάζω ωραία βιβλιαράκια» είπε ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός-εκδότης και συγγραφέας, ενώ μετά από ερώτηση της 26χρονης παρουσιάστριας δήλωσε πως δεν γράφει κάθε μέρα βιβλία: «Το γράψιμο θέλει απομόνωση και περισυλλογή».

Πολλές φορές,
με τα βιβλία που έχει γράψει, έχει προκαλέσει αντιδράσεις: «Μέσα από την πρόκληση, βγαίνει πάντα κάτι καλό. Εγώ θέλω να προκαλώ, γιατί μέσα από την πρόκληση, καταρχήν, κάνεις τον άλλον να ενδιαφερθεί και δεύτερον γεννιέται κάτι καινούριο», τόνισε και συμπλήρωσε πως επηρεάζεται από όσα συμβαίνουν στην κοινωνία: «Ό, τι μου αρέσει, ό, τι με ενοχλεί ή ό, τι θα ήθελα να διορθώσω το περνάω μέσα στο βιβλίο και θα το αντιληφθείς. Από συμπεριφορές ανθρώπων μέχρι ακαλαισθησίες και προχειρότητες που συμβαίνουν γύρω μας».

Αμέσως μετά, ο Νίκος Μουρατίδης είπε πως είναι πολύ σκληρός κριτής του εαυτού του, με αφορμή δηλώσεις που έχει κάνει ο ίδιος σε παλαιότερες συνεντεύξεις του: «Από μικρό παιδί, για να μην καβαλάω το καλάμι, κάνω αυτοκριτική. Γι' αυτό έχω πει ότι μουτζώνομαι στον καθρέφτη» και πρόσθεσε πως του αρέσει να περνάει τη μέρα του παραγωγικά: «Δεν ήμουν ποτέ της λογικής να πάω να καθίσω με τη φραπεδιά και το κομπολόι».
Keywords
Τυχαία Θέματα