Ν.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Καμιά φορά Ναζί αλλά όχι Κλέφτες…

16:40 22/10/2012 - Πηγή: 24wro
Ο Νίκος Μιχολολιάκος (στη 12η « Γιορτή Νεολαίας» της Χρυσής Αυγής) δήλωσε ότι...
«στην ομιλία την οποία έκανα στους συναγωνιστές μου της Χρυσής Αυγής, στην Κ.Ο., στην αίθουσα της Γερουσίας, ότι μας είπανε ναζί μία, δύο, δέκα... Δεν μας είπαν όμως κλέφτες. Αυτά τα χέρια, μπορεί καμμιά φορά να χαιρετάνε έτσι, αλλά είναι καθαρά χέρια, δεν είναι βρώμικα, δεν έχουν κλέψει..."

Αν συγκρίνει κανείς
τη Γιορτή Νεολαίας της ΧΑ πριν από 2 χρόνια (Δεκέμβριος 2010) με τη φετινή Γιορτή Νεολαίας θα εκπλαγεί από την ποιοτική αναβάθμιση των εκδηλώσεων της οργάνωσης. Πριν δύο χρόνια η Γιορτή Νεολαίας μετα βίας συγκέντρωνε 400 άτομα σε μία μίζερη τσιμεντένια αίθουσα χωρίς θέρμανση και λιγοστά καθίσματα !!

Ο Μιχαλολιάκος δήλωνε τότε άνετα ότι « ο Χρυσαυγίτης δε φοβάται τον κάθε Πρετεντέρη και το κάθε Χατζηνικολάου αν θα τον πει φασίστα, ρατσιστή ή Ναζιστή….Ναι είμαστε όλα αυτά! » ενώ ο Κασιδιάρης έλεγε ότι « Μέτωπο Νεολαίας Χρυσής Αυγή σημαίνει - για όσους παρακολουθούν Ευαγγελάτο και Τατιάνα Στεφανίδου- αλυσίδες, δερμάτινα μπουφάν, ξηρισμένα κεφάλια…όχι ότι απέχει πάρα πολύ από την πραγματικότητα… »
. Η εκδήλωση έκλεινε με death metal και τους «ξυρισμένους» να αλληλοχτυπιούνται στους ρυθμούς της μουσικής Όσοι έχουν ήδη διαβάσει το βιβλίο μου «Χρυσή Αυγή – Το τέλος της Μεταπολίτευσης» (http://ekdotika.blogspot.com) γνωρίζουν ότι ο Μιχαλολιάκος βρίσκεται μπροστά σε μία υπαρξιακή πρόκληση. Η πρόκληση αυτή συνοψίζεται στη φράση «Επιστροφή στο μαύρο μέλλον ή φυγή στη χρυσή εποχή».

Ο Μιχαλολιάκος (…με το Ναζιστικό χαιρετισμό) ικανοποιεί το σκληρό πυρήνατης οργάνωσης δηλαδή τα στελέχη που βρίσκονται δίπλα του από τη δεκαετία του 1990 (Παππάς, Παναγιώταρος, κα). Την ίδια στιγμή με τη φράση « αυτά τα χέρια δεν έχουν κλέψει» απευθύνεται στη νέα γενιά στελεχών-μελών οι οποίοι στρατολογήθηκαν τα τελευταία 3-4 χρόνια. Αυτοί «ανακαλύπτουν» τον Εθνικοσοσιαλισμό παράλληλα με τον «ακτιβισμό» της αιμοδοσίας, της διανομής τροφίμων και εύρεσης εργασίας ΜΟΝΟ για Έλληνες…

Μην εκπλαγείτε αν το επόμενο «Καράβι για τη Γάζα» ναυλωθεί από Χρυσαυγίτες ενάντια στον Σιωνισμό…Μόνο που αυτή τη φορά θα είναι οπλισμένοι και δε θα «καλωσορίσουν» τα Ισραηλινά ΟΥΚ στο κατάστρωμα του πλοίου.

Και αυτό αποτελεί το μεγαλύτερο κίνδυνο για την πραγματική Δημοκρατία αλλά βεβαίως και για το «χρεωκοπημένο πολιτικό σύστημα» καθώς ταυτίζει μία ιδεολογία μίσους και φυλετικών διακρίσεων με τον Πατριωτισμό, τη φιλανθρωπία και την αλληλεγγύη.

Η Χρυσή Αυγή με βάση τις τελευταίες δημοσκοπήσεις είναι τρίτο κόμμα με 14% ενώ οι ΑΝ.ΕΛ παραμένουν κολλημένοι στο 7%. Αυτό δείχνει ότι η ΧΑ κερδίζει κόσμο εκτός της λαϊκής/λαϊκιστικης Δεξιάς. Πρόκειται για Έλληνες πολίτες του «ιδιωτικού τομέα» (άνεργοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, έμποροι κλπ) που έχουν πληγεί πολύ από τα Μνημόνια Ι και 2. Οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι συνταξιούχοι προτιμούν την «θαλπωρή» του ΣΥΡΙΖΑ…

Ποιά είναι η στρατηγική του Μιχαλολιάκου; Ονειρεύεται την άνοδο του Χίτλερ στην ε
Keywords
Τυχαία Θέματα