Ο 48χρονος Μισούνοφ ξανά στα παρκέ!

14:43 24/10/2012 - Πηγή: 24wro

Στα παρκέ για λογαριασμό του Ηρακλή Καβάλας επιστρέφει ο Μιχάλης Μισούνοφ!
Για όσους δεν τον προλάβατε εν δράσει, ήταν μέλος της μεγάλης ομάδας του Άρη από τα τέλη της δεκαετίας του ’80 και τη δεκαετία του ’90 και είναι πλέον 48 ετών!

Μάλιστα, ο «Μίσκο», όπως είναι το παρατσούκλι του, πριν από λίγο καιρό αποφυλακίστηκε. Τον Σεπτέμβριο του 2009 είχε συλληφθεί επειδή είχε στην κατοχή του δύο εκτοξευτήρες και μια ρουκέτα του γιουγκοσλαβικού στρατού και είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 10 ετών και 9 μηνών,
αλλά έπειτα από δύο χρόνια αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ο Μισούνοφ είχε κρεμάσει τη φανέλα του το 2001, έχοντας κατακτήσει με τον Άρη 4 πρωταθλήματα, 4 κύπελλα και ένα Ευρωπαϊκό.

Το όνομά του αλλά και η… ηλικία του σίγουρα θ' αποτελέσουν την ατραξιόν του τοπικού Πρωταθλήματος Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΕΚΑΣΑΜΑΘ), με τον πρόεδρο του Ηρακλή Καβάλας, Κώστας Παπαπαναγή, να δηλώνει στο «Goal»:

«Αφορμή για αυτό το εγχείρημα στάθηκε η φιλία μου με τον Μίσκο. Γνώμονας ήταν το συμφέρον της ομάδας, αφού πιστεύουμε πως, έστω και σε αυτήν την ηλικία, παίκτης του συγκεκριμένου βεληνεκούς μπορεί να προσφέρει μερικά ποιοτικά λεπτά συμμετοχής.

Από την πλευρά μας αισθανόμαστε κι εμείς ότι προσφέρουμε στην προβολή του καβαλιώτικου μπάσκετ και φιλοδοξούμε να ανέβουμε επίπεδο. Εδώ και 15 ημέρες ο Μίσκο τρέχει στην άμμο δίπλα στο σπίτι του στην παραλία, κολυμπάει, ξεκίνησε προπονήσεις, έχει απίστευτη όρεξη και διάθεση. Γνωρίστηκε φυσικά ήδη με το τεχνικό μας τιμ, τους κ.κ. Σαρόγλου και Παπανικολάου, υπάρχει χημεία με τους συμπαίκτες του.

Θα είμαστε έτοιμοι μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Δεν μπορώ να ξέρω αν θα κάνει το ντεμπούτο του στο επόμενο μας παιχνίδι με τη Χρυσούπολη. Θα δούμε…».
Keywords
Τυχαία Θέματα