Ο Charlie Sheen είναι ο ταμπλόιντ τρελός της Αμερικής

14:26 12/4/2011 - Πηγή: 24wro
Μετά την επεισοδιακή απόλυσή του από το υπερ-δημοφιλές sitcom του CBS, «Two and a Ηalf Μen», o 45χρονος... Charlie Sheen είναι ο πιο εκκεντρικός -εκτός από ακριβοπληρωμένος- ηθοποιός της αμερικανικής τηλεόρασης και ίσως η διασημότερη περίπτωση μανιοκατάθλιψης στο Hollywood, γνωστή και ως διπολική διαταραχή.
Tι συμβαίνει στο μυαλό του Charlie Sheen;

«Παίρνω ένα ναρκωτικό,
ονομάζεται Charlie Sheen. Δεν είναι διαθέσιμο γιατί αν το δοκιμάσετε, θα πεθάνετε. Το πρόσωπό σας θα λιώσει και τα παιδιά σας θα κλαίνε πάνω από το σώμα σας που θα έχει εκραγεί».
Ο Sheen θα μπορούσε να είναι reality από μόνος του. Ένα prime-time τηλεοπτικό show όπου οι καταχρήσεις κοκαΐνης, τα ντανταϊστικά ποιήματα, οι φωτογραφίες με χατζάρα αλά Μουαμάρ Καντάφι, τα πληρωμένα ραντεβού με πορνοστάρ, τα ρημαγμένα δωμάτια ξενοδοχείων στη Νέα Υόρκη, οι συλλήψεις από την αστυνομία και τα τρελά, χωρίς ίχνος λογικής, αποφθέγματά του θα επαναπροσδιόριζαν το status quo της showbiz. Σε τέτοιο βαθμό, όπου οι καγκουριές των guidos του Jershey Shore, ακόμα και τα στραβοπατήματα της Lindsay Lohan θα αποκτούσαν μια πρωτοφανή αθωότητα.
Mια ωραία πρωία αποφάσισε να τα χώσει, σε ένα κρεσέντο αντισημιτισμού σύμφωνα με τα φιλοχολιγουντιανά blogs, στον Chuck Lorre το συμπαραγωγό της σειράς «Two and a Half Men» και να δαγκώσει με λύσσα το τηλεοπτικό χέρι που του δίνει ψωμί (και παντεσπάνι) χαρακτηρίζοντας το σήριαλ ως «ένα εμετό που όλοι λατρεύουν» και τα υπόλοιπα αφεντικά του ως «ναζί» και «υποκριτές». Όσοι θέλουν να απολαύσουν το πλήρες υβρεολόγιο του Sheen απέναντι στο Lorre (a.k.a «πού κρύβεσαι κλόουν», «μισογύνη», «νάρκισσε», «με πλαστικό χαμόγελο» κ.ά.) μπορούν να ψάξουν στο YouTube τα αντίστοιχα videos από τα web series που ο ίδιος ανέβασε στο διαδίκτυο με τον cosy τίτλο Sheen's Korner.

Ο Charlie Sheen και οι «θεές» του

«Είμαι διαφορετικός. Έχω διαφορετική σύνθεση, έχω διαφορετικό μυαλό, έχω διαφορετική καρδιά. Έχω το αίμα τίγρη...».
Γιος του βετεράνου ηθοποιού Martin Sheen, αδερφός του καριοκατακτητή, στα 80s, ηθοποιού Εmilio Estevez (βλέπε «Breakfast Club» και «St. Elmo's Fire»), φίλος του Sean Penn από το σχολείο στη Santa Monica και καλύτερος πελάτης της Heidi Fleiss, της πιο διάσημης προαγωγού του Los Angeles, ζει ένα ιδιόρρυθμο ménage à trois, σχεδόν 24 ώρες το 24ωρο.
Ο Sheen και «οι θέες» του όπως τις αποκαλεί χαριτωμένα: η πορνοστάρ, αμετανόητη χορτοφάγος και μέλος της φιλοζωϊκής οργάνωσης PΕΤΑ, 24χρονη Rachel Marie Oberlin (το καλλιτεχνικό, πορνό, nickname της είναι Bree Olson) και το συνομήλικό της b μοντέλο (όπως b movie) Natalie Kenly που ποζάρει φορώντας αποκαλυπτικά μαγιό και βαστώντας με ηδυπάθεια ευμεγέθη εξαρτήματα για το κάπνισμα της μαριχουάνας.
Αυτές οι δύο «γυναίκες της ζωής του» τον βοηθούν να ξεπεράσει το σοκ της απόλυσής του από την εταιρεία Warner Bros. που τον πλήρωνε 1,8 εκατομμύρια δολάρια για κάθε επεισόδιο. Φυσικά ο Cheen ως παλαίμαχος πολεμιστής, βλέπε Platoon του Oliver Stone (σ.σ. η πιο ση
Keywords
Τυχαία Θέματα