Ο James Bond αλλάζει τιμόνι...

09:52 30/1/2012 - Πηγή: 24wro
Νέα εποχή, νέα ήθη, νέα έθιμα. Η αλήθεια είναι ότι ο Daniel Craig έφερε έναν νέο αέρα στον...
ρόλο του James Bond, του άλλαξε το προφίλ και... τις συνήθειες. Στο πνεύμα αυτών των αλλαγών, οι υπεύθυνοι προχωρούν σε περισσότερες καινοτομίες κι έτσι αποφάσισαν να αποσύρουν τη θρυλική Aston Martin
από τα κινηματογραφικά πλατό και να την αντικαταστήσουν μ’ ένα πιο περιπετειώδες κι... ετοιμοπόλεμο Range Rover.
Στην 23η ταινία του Βρετανού κατασκόπου έχουν γίνει αρκετές περικοπές λόγω κρίσης, ενώ κάθε πολυτέλεια που υπήρχε στις προηγούμενες έχει περικοπεί. Αρχικά είχαν επιλεγεί για τα γυρίσματα επτά εξωτικοί προορισμοί. Στη συνέχεια, η παραγωγή έκρινε ότι κάτι τέτοιο θα ήταν πολυδάπανο και γι’ αυτό περιορίσθηκε στη Μ. Βρετανία αλλά και την Τουρκία.

Πρόσφατα, η συμπρωταγωνίστρια του Daniel Craig στο «Scyfall» έπλεξε το εγκώμιο του 007, θεωρώντας γενναία την ερμηνεία του στον - κατά τ’ άλλα - παραδοσιακό ρόλο του Bond.

Όπως είπε η Naomie, που υποδύεται την πράκτορα Eve, «ο Daniel επανεφηύρε τον ρόλο και τον έκανε δικό του, κάτι που ήταν φοβερά εντυπωσιακό και ήθελε πολλά κότσια. Είδα το 'Casino Royale' και ήταν η πρώτη ταινία Bond που με συγκίνησε. Αυτό οφείλεται καθαρά στον Daniel και την ερμηνεία του. Πιστεύω ότι αυτό άγγιξε τους περισσότερους ανθρώπους».
Keywords
Τυχαία Θέματα