Ο Ronan Keating στο φεστιβάλ των Καννών

18:38 22/5/2012 - Πηγή: 24wro
Ο γνωστός Ιρλανδός τραγουδιστής Ronan ...Keating βρίσκεται στις Κάννες, καθώς στο κινηματογραφικό φεστιβάλ παρουσιάζεται η ταινία του «Goddess», στην οποία πρωταγωνιστεί στο πλευρό της Βρετανίδας Laura Michelle Kelly.

Στο πλευρό του Keating και της Kelly, στην καθιερωμένη φωτογράφιση και συνέντευξη Τύπου, στις Κάννες, βρέθηκε ο σκηνοθέτης τους, Mark Lamprell.

Ο Ronan Keating, στη συνέντευξη Τύπου, αποκάλυψε πως η συμμετοχή
του στην ταινία δεν σημαίνει πως εγκαταλείπει τη μουσική, προσθέτοντας μάλιστα ότι αυτό το διάστημα βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση του νέου του album, που θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο.

Παράλληλα, ανέφερε πως ο Lamprell πίστεψε σε εκείνον και το ταλέντο του, ενώ αναγνώρισε πως η συμμετοχή του στην ταινία ήταν ένα ρίσκο. Ο Keating τόνισε ακόμη πως τα γυρίσματα της ταινίας ήταν για εκείνον μια διαφορετική εμπειρία.

Η ταινία «Goddess» αφορά μια νεαρή Αγγλίδα μητέρα (Laura Michelle Kelly), η οποία ζει με την οικογένειά της, τα δίδυμα παιδιά της και τον σύζυγό της (Ronan Keating) σε μια απομακρυσμένη φάρμα στην Αυστραλία. Η πρωταγωνίστρια νιώθει μόνη και απομονωμένη και έτσι αποφασίζει να εγκαταστήσει μια webκάμερα στην κουζίνα της και αρχίζει να τραγουδάει μπροστά από αυτήν σε ανοικτή «σύνδεση» με τον κόσμο. Όταν η πρωταγωνίστρια αρχίζει να σημειώνει επιτυχία, θα πρέπει να διαλέξει μεταξύ της δόξας και της οικογένειάς της ή να ρισκάρει να τα χάσει όλα.
Keywords
Τυχαία Θέματα