Ο Χολίδης, η Νομικού και το φλερτ από γιο εφοπλιστή

23:01 19/5/2011 - Πηγή: 24wro
Όσο κι αν εκείνοι δεν το παραδέχονται αδιάψευστος μάρτυρας είναι ο φωτογραφικός...
φακός.

Η Δούκισσα Νομικού και ο Χρήστος Χολίδης περνούν αναμφισβήτητα μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους. Ένα πρόσφατο μικροκαυγαδάκι όμως, όπως συμβαίνει συνήθως στα ερωτευμένα ζευγάρια, έκανε την Δούκισσα να φύγει εκνευρισμένη εκείνο το βράδυ από το σπίτι του τραγουδιστή.


Λίγες ώρες μετά η παρουσιάστρια βγήκε με μια φίλη της με προορισμό γνωστό club, όπου οι δύο φίλες έπιναν το ποτό τους και συζητούσαν. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς κι ενώ οι δυο τους διασκέδαζαν, ένας νεαρός, γόνος γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας πλησίασε την παρουσιάστρια για να της μιλήσει. Οι τρεις τους πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος της βραδιάς μιλώντας και όταν ήρθε η ώρα να χωρίσουν αντάλλαξαν αριθμούς τηλεφώνου. Λίγες μέρες μετά η Δούκισσα και ο Χρήστος Χολίδης βρέθηκαν, μίλησαν και όπως συνήθως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις τα ξαναβρήκαν.

Έλα όμως που ο νεαρός εφοπλιστής έμεινε τόσο εντυπωσιασμένος που δεν σταμάτησε λεπτό να στέλνει μήνυμα και να τηλεφωνεί στην Δούκισσα. Γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον τραγουδιστή κι όταν ζήτησε εξηγήσεις ο καβγάς δεν άργησε να ξαναφουντώσει. Αποτέλεσμα όλης αυτής της ιστορίας; Να φτάσει το ζευγάρι στα πρόθυρα χωρισμού. Το τι τελικά συμβαίνει το ξέρουν μόνο οι δυο τους!

gossip-tv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα