Ο καιρός σήμερα...

10:00 30/9/2011 - Πηγή: 24wro
Ηλιοφάνεια θα επικρατήσεις στις περισσότερες περιοχές σήμερα Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου...
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις εντάσεως έως 8 Μποφόρ
 
Στην Αττική ο καιρός θα είναι  γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά πρόσκαιρα μέχρι 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη
ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος αλλά από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις  3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη  Θράκη ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος αλλά από το μεσημέρι στα ανατολικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα μέχρι 6 μποφόρ. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στα δυτικά θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου την Ήπειρο τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και το μεσημέρι - απόγευμα βόρειοι με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στην ήπειρο η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο    ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Από το απόγευμα στα βόρεια θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και ενδέχεται να σημειωθούν ασθενείς βροχές τοπικού χαρακτήρα.
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά και νότια 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις  Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Από το απόγευμα στη βόρεια Κρήτη θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και ενδέχεται να σημειωθούν ασθενείς βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στις Κυκλάδες τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στη νότια Κρήτη θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο στα βόρεια από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στα νότια τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα