Ο Καρατζαφέρης ρυθμιστής στη νέα κυβέρνηση

13:11 15/11/2011 - Πηγή: 24wro
Κανείς δεν περίμενε ότι το τέταρτο κόμμα στη βουλή που είναι ο ΛΑΟΣ θα ήταν ο ρυθμιστής των πολιτικών εξελίξεων...

Ο Καρατζαφέρης με την “κωλοτούμπα” που έκανε και με τις θεωρίες εθνικής σωτηρίας κατάφερε να τοποθετήσει υπουργούς του σε καίριες θέσεις προκειμένου να αποκομίσει πολιτικά οφέλη.
Κατ΄αρχήν τοποθέτησε τον κ. Μακη Βορίδη στο υπουργείο
Μεταφορών προκειμένου να λύσει το θέμα με τους ταξιτζήδες.
Από ότι μαθαίνουμε υπήρχε προηγούμενη συνάντηση του προέδρου του συνδικάτου των ταξιτζήδων κ. Θύμιου Λυμπεροπούλου ( ο κ. Σαμαράς τον έχει διαγράψει από την Ν.Δ) με στελέχη του ΛΑΟΣ ώστε να περάσει το άνοιγμα του επαγγέλματος τους με τις προϋποθέσεις εκείνες που δεν θίγεται ο κλάδος τους .
Αυτό μεταφράζεται για το ΛΑΟΣ στις επερχόμενες εκλογές όποτε και εάν αυτές γίνουν περισσότερες από 400.000 ψήφους.
Στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης τοποθέτησε τον Λαρισαίο υφυπουργό κ. Ροντούλη . Μάλιστα στη Λάρισα σχολιάζοντας αυτή την τοποθέτηση οι συντοπίτες του υπογράμμιζαν : “ Ούτε στο καλύτερο όνειρο του δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη ο Αστέριος Ροντούλης”.
Αυτό σημαίνει ότι ο κ. Ροντούλης θα εξυπηρετήσει τους αγρότες του κάμπου εισπράττοντας πολιτικά οφέλη. Τώρα μάλιστα που αρχίζει να τρέχει το πρόγραμμα Αλέξανδρος Μπαλταζής από την Ε.Ε και είναι κάποια εκατοντάδες εκατομμύρια που είχε προετοιμάσει η προηγούμενη υπουργός κ. Μπατζελή .
Στη συνέχεια η τοποθέτηση του κ. Άδωνη Γεωργιάδη στο υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας ικανοποιείται ένα πάγιο έτοιμα των εφοπλιστικών κύκλων και προσεταιρίζεται άμεσα το ισχυρό Λόμπι των εφοπλιστών.
Η τοποθέτηση του κ. Γεωργίου στο υπουργείο Άμυνας είναι μεγάλη εμπειρία για τον αντιπρόεδρο του ΛΑΟΣ αφού θα γνωρίσει από κοντά πως λειτουργούν οι αμυντικοί εξοπλισμοί , οι προμήθειες , οι εξοπλισμοί και τα διεθνή Λόμπι στον ευαίσθητο χώρο της Άμυνας.
newscode.gr 


Keywords
Τυχαία Θέματα