Ο Κυριακάτικος Τύπος με ένα κλικ

13:13 1/4/2012 - Πηγή: 24wro
Tα θέματα που κυριαρχούν σήμερα στον Κυριακάτικο Τύπο είναι: συνεντεύξεις των...
πολιτικών αρχηγών ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ενόψει των επερχόμενων εκλογών, η καταιγίδα νέων μέτρων που έρχεται μετά τις εκλογές και το σχέδιο για τη σύλληψη και την επαναπροώθηση των λαθρομεταναστών.

Πρωτοσέλιδος βασικός τίτλος:

ΕΘΝΟΣ της Κυριακής: "Ρεαλιστικός στόχος η πρώτη θέση για
το ΠΑΣΟΚ".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "την πεποίθησή του ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να ανατρέψει τα δημοσκοπικά δεδομένα και να κερδίσει την πρώτη θέση στις προσεχείς εκλογές εκδηλώνει στην πρώτη του συνέντευξη ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ο κ.Ευάγγελος Βενιζέλος".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ της Κυριακής: "Ιούνιος:Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά στους κάμπους πέφτουν φόροι!".

Η εφημερίδα γράφει ότι "Αμερικανοί:θα έχουμε "περιστατικά" στην Ελλάδα. Τους λείπουν -το βροντοφωνάζουν από τώρα- 12 1/2 δισ. που πρέπει να πληρώσει ο Λαός για να μην... πτωχεύσουμε και χάσουμε το Ευρώ! Άλλο ένα κόλπο για να σπάσουν τον τσαμπουκά στον Ελληνικό Λαό".

Η ΒΡΑΔΥΝΗ της Κυριακής: "ΔΕΚΟ-Τράπεζες:σύνταξη τώρα για να μη χάσετε τα προνόμιά σας".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "οι συνταξιούχοι των ΔΕΚΟ και του στενού δημόσιου τομέα είναι οι μεγάλοι χαμένοι από τις αλλαγές που έρχονται στο εργασιακό καθεστώς τους. Ειδικότερα προβλέπονται σαρωτικές αλλαγές με περικοπές πρόσθετων αποδοχών και ρυθμίσεις που ανοίγουν το δρόμο για την άρση της μονιμότητας στις επιχειρήσεις".

Η ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: "Στροφή Αριστερά".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "κάλεσμα Μελανσόν στους Ελληνες. Ο ηγέτης του αριστερού μετώπου στις γαλλικές προεδρικές εκλογές καλεί τους Ελληνες να αγωνιστούν με την Αριστερά για την απελευθέρωση από τα δεσμά του νεοφιλελευθερισμού και των Μνημονίων, για μια Ενωμένη Ευρώπη των πολιτών της".

Η ΕΠΟΧΗ: "Και τρίτο μνημόνιο!".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "και τρίτο μνημόνιο έρχεται τον Ιούνιο, καθώς και το δεύτερο μνημόνιο απέτυχε- πριν καν ξεκινήσει!- ενώ απειλούνται με κατάρρευση και τα ασφαλιστικά ταμεία μετά το υποχρεωτικό "κούρεμα" των ομολόγων που κατείχαν υποχρεωτικά.".

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Σαμαράς:Λύστε μου τα χέρια να κυβερνήσω την Ελλάδα".

Στο βασικό της θέμα η εφημερίδα τονίζει ότι "ως τη μόνη ασφαλή λύση για τη χώρα χαρακτηρίζει την αυτοδυναμία της ΝΔ στις επερχόμενες εκλογές ο κ.Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος δηλώνει ότι αν προκύψει ακυβερνησία η κρίση θα βαθύνει".

Η ΝΙΚΗ της Δημοκρατίας: "65.000 σπουδαστές μετανάστευσαν στο εξωτερικό".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι φοιτητές προτιμούν Πανεπιστήμια στο εξωτερικό, με τη Βρετανία να συγκεντρώνει το μεγαλύτερο αριθμό 42%, τη Γερμανία να ακολουθεί με 16%, ενώ και η Τουρκία είναι στις προτιμήσεις των Ελλήνων σε ποσοστό 2,3%".

Κυριακάτικη ΑΥΡΙΑΝΗ: "Συνεχόμενες εκλογές μέχρι να προκύψει αυτοδύναμη πλειοψηφία".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "εκλογές μέχρι τελικής πτώσεως προαναγγέλλει ο Αντώνης Σαμαράς απορρίπτοντ
Keywords
Τυχαία Θέματα