Ο Λιβιεράτος και τα ...αστεία του

07:42 27/9/2012 - Πηγή: 24wro
Η προώθηση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας εξακολουθεί να αποτελεί ύψιστη πολιτική...
προτεραιότητα για την κυβέρνηση, επεσήμανε ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Ευάγγελος Λιβιεράτος, κατά τη συνάντησή του με την Πρέσβειρα της Αυστριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα, Melitta Schubert. Βέβαια ο ΥΠΕΚΑ
δεν είπε πως όλα αυτά που δήλωσε είναι για τα μάτια του κόσμου, καθώς με προσωπική του εντολή το περίφημο πρόγραμμα HELIOS έχει τραβηχτεί πίσω μιας και οι φόβοι του πως ένα μεγάλο σκάνδαλο θα σκάσει στα χέρια του είναι μεγάλοι. Επίσης ο κ. Λιβιεράτος δεν δήλωσε πως για τις ΑΠΕ είχε σημαντικό ραντεβού με επιχειρηματίες από χώρα της ανατολικής Μεσογείου (κρατήστε αυτήν την ενημέρωση) οι οποίοι έταξαν και ζήτησαν ΠΟΛΛΑ.

Για την ιστορία πάντως, η M. Schubert επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε θέματα που αφορούν στην προώθηση των επενδύσεων σε Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και σε συναφή ζητήματα, ενώ ο Ε. Λιβιεράτος αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί στη κατεύθυνση της επιτάχυνσης της περιβαλλοντικής αδειοδότησης επενδυτικών προτάσεων στον συγκεκριμένο τομέα.

moneypro.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα