Ο Λοβέρδος ξιφουλκεί σε ακατανόμαστους εχθρούς

22:25 21/6/2011 - Πηγή: 24wro
Στην ευθεία του παραμένει ο φανταστικός Υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος…
Αφού προσπάθησε να χρησιμοποιήσει διάφορους ήρωες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, φαίνεται πως καταλήγει να αντιγράφει τον συνταγματάρχη Βαρτάνη στον «άγνωστο πόλεμο», αφού έχει ανακαλύψει φανταστικούς εχθρούς και πολυεθνικές που τον απειλούν.
Σε δηλώσεις του από το βήμα της Βουλής, κατήγγειλε ότι οι πολυεθνικές εταιρίες φαρμάκων, απέστειλαν απειλητική επιστολή σε υπάλληλο του Υπουργείου Υγείας και παρέμεινε αταλάντευτος στην αδιέξοδη τακτική
του, τονίζοντας ότι η τιμολόγηση στα φάρμακα και θα «περάσει» και θα εφαρμοστεί:
«Με κακό εχθρό έχουν μπλέξει. Ήταν πολύ κακή η προσπάθειά τους να απειλήσουν υπαλλήλους. Όσοι δεν έβαλαν στο μυαλό τους πως το πάρτι έχει τελειώσει, θα χάσουν όλες τις μάχες», δήλωσε ο πολιτικός προϊστάμενος του Υπουργείου Υγείας.
Για μια φορά ακόμα, ο Ανδρέας Λοβέρδος φαίνεται να κατασκευάζει αόρατους εχθρούς τους οποίους δεν κατονομάζει, προκειμένου να καλύψει τη δική του ανεπάρκεια.
Μεταξύ των άλλων, καλεί κάποιους να αναδιπλωθούν γιατί η πόρτα θα κλείσει οριστικά (σ.σ. ποια είναι η πόρτα, οέο;) και υποστηρίζει πως όχι μόνο δε θα δεχθεί απειλές, αλλά τα φάρμακα θα επιστρέψουν στο 2004.
Ωστόσο, ένα παραμένει το ζητούμενο: Η έλλειψη πολιτικής και η έλλειψη σοβαρότητας, γεγονός που δεν περιποιεί τιμή για τον προϊστάμενο του Υπουργείου Υγείας.
  newsbomb.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα