Ο Μαρινάκης γύρισε το ματς

09:20 29/6/2011 - Πηγή: 24wro
Με την ομιλία του στο χθεσινό (28/06) ΔΣ της Σούπερ Λίγκας ο πρόεδρος της...
διοργανώτριας Βαγγέλης Μαρινάκης κατάφερε να πετύχει την ανατροπή του σκηνικού και όχι μόνο διέψευσε αυτούς που ονειρεύονταν ότι θα τραπεί σε φυγή, αλλά κατάφερε και γύρισε το ματς.

«Συστήθηκε» στο κοινό όχι μόνο ως πρόεδρος του Ολυμπιακού, αλλά και ως εφοπλιστής, όπως επίσης και ως άνθρωπος
του ποδοσφαίρου.

Δεν θα σας ζαλίσω με λεπτομέρειες. Μόνο δυο λόγια του για την κάθε περίπτωση, αποδεικνύουν ότι η ομιλία του βρήκε τον... στόχο.

*Μίλησε ως πρόεδρος του Ολυμπιακού: «Επένδυσα και επενδύω εκατομμύρια για να μη χρειάζεται ο Ολυμπιακός καμία εύνοια αλλά δεν θέλω να αδικείται. Δεν ήρθα στον Ολυμπιακό και στον αθλητισμό για να πάρω, αλλά για να προσφέρω. Εχω δώσει ήδη δεκάδες εκατομμύρια ευρώ».

*Μίλησε ως εφοπλιστής: «Εχω ελεγχθεί από τις αυστηρότερες αρχές του πλανήτη για να μου επιτραπεί να εισαχθούν οι εταιρίες μου στα χρηματιστήρια των ΗΠΑ».

*Μίλησε ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου: «Είμαι ο πρώτος που ήθελε, θέλει και θα συνεχίσει να θέλει και να πολεμάει, για ένα ισόνομο, δίκαιο και σωστό πρωτάθλημα».
Κοίταξε όλους στα μάτια, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχει καμία εμπλοκή στην υπόθεση των «στημένων αγώνων». Επίσης, προκάλεσε τις αρχές να ανοίξουν τα κινητά και σταθερά του τηλέφωνα, κάτι που είναι το πιο εντυπωσιακό.

Για τυχόν αντιρρησίες του συγκεκριμένου σημειώματος, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι από αυτούς που τα βάζω όλο στα μίξερ. Αλλωστε στους διαλόγους που ...χορεύουν σαν τρελοί στο διαδίκτυο εμπλέκονται όλοι, ή σχεδόν όλοι, οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου. Προσέξτε παρακαλώ τη λέξη άνθρωποι, γιατί συζητήσεις για την απόδοση του τάδε διαιτητή, της δικής μας ομάδας ή της αντίπαλης κάνουμε όλοι μας, καθώς κι εμείς είμαστε άνθρωποι και φίλαθλοι. Το ίδιο ισχύει και για τους προέδρους των ΠΑΕ και λοιπούς παράγοντες, πέραν αυτών που η δικαιοσύνη θα αποφασίσει ότι έχουν εμπλοκή στην αλλοίωση αποτελεσμάτων.

Αν κάποιος πιστεύει το αντίθετο, τότε ελληνικό ποδόσφαιρο δεν υπήρξε ποτέ. Δεν είναι δυνατόν να καταστραφούν όλες οι ομάδες, επειδή ένα κύκλωμα το έβλεπε αλλιώς. Υπάρχουν πρόεδροι που «αιμοραγούν» οικονομικά για τις ομάδες τους, κι αυτοί είναι που πρώτοι από όλους θέλουν την κάθαρση και φυσικά επιβάλλεται να υποστηρίξουν τη δικαιοσύνη στο έργο της.

Οι Κινέζοι λένε πως μέσα από την κρίση γεννιέται μια ευκαιρία. Το ελληνικό ποδόσφαιρο μπορεί να αναγεννηθεί από τις σάρκες του και η Πολιτεία να φροντίσει να βρει τις δικλείδες ασφαλείας να μην μπαίνουν στις ΠΑΕ άτομα που θεωρούνται ανεπιθύμητα ή άτομα που έχουν «σκιές» στο βιογραφικό τους. Χρέος της ΕΠΟ και της Σούπερ Λίγκας είναι να φροντίσουν να βάζουν ίσα μέτρα και ίσα σταθμά για όλες τις ομάδες...
theplayer.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα