«Ο Μουρίνιο είναι χέστης»

20:03 3/2/2012 - Πηγή: 24wro
Την οργή του για τον Ζοσέ Μουρίνιο διοχέτευσε μέσω του λογαριασμού του στο twitter, o...

αδερφός του Γκονσάλο Ιγκουαΐν, Λαουτάρο.
Λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ Μαδρίτης από την Μπαρτσελόνα, ο Λαουτάρο συνομιλούσε στο twitter με την κοπέλα του, την Jennifer Torregrosa.
Εκείνη τον ρώτησε αν τελικά από τη "βασίλισσα" θα αποτελέσει παρελθόν ο... "κατάλληλος", δηλαδή ο Μουρίνιο.
Εκείνος
απάντησε χαρακτηριστικά: "Είναι το καλύτερο που έχει να κάνει γιατί είναι ένας τρομερός πουτ@νας γιος και ένας χέστης που δεν ξέρει πώς να αντιμετωπίσει την Μπάρτσα".
Λίγο πιο μετά, ο Λαουτάρο έσβησε το σχόλιο που είχε κάνει και αργότερα προχώρησε σε κατάργηση του λογαριασμού του.
Η Jennifer έγραψε αργότερα: "Χάκερς μπήκαν στο twitter του Λάουτι. Στην αρχή νόμισα ότι το σχόλιο ήταν αποτέλεσμα στιγμιαίου εκνευρισμού, αλλά όταν του το είπα, μου απάντησε ότι ο ίδιος δεν έγραψε ποτέ κάτι τέτοιο!".

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο, καθώς ο Λαουτάρο, έχει γράψει ξανά άσχημα πράγματα για τον Μουρίνιο στο twitter, ωστόσο ποτέ δεν ξεπέρασε τα όρια.
Πλέον στη Ρεάλ χτυπάει συναγερμός, καθώς με το νέο συμβάν, υποψιάζονται πως ο Ιγκουαΐν ήταν αυτός που έδωσε τις πληροφορίες στον Τύπο, για το φραστικό επεισόδιο και τη λογομαχία του Μουρίνιο με τον Σέρχιο Ράμος και τον Ίκερ Κασίγιας.
Πολλοί είναι εκείνοι ωστόσο, που θεωρούν πως ο Ιγκουαΐν θα φύγει από τη Ρεάλ το καλοκαίρι παρά την αύξηση στο συμβόλαιο που του είχε γίνει στο κοντινό παρελθόν.
Αν γυρίσει κανείς λίγο πίσω στο παρελθόν θα δει την ιστορία με τον Ντιέγο Κότσκο, τον υπεύθυνο επικοινωνίας του Κακά, ο οποίος μέσα από το twitter χαρακτήρισε δειλό τον τότε προπονητή Πελεγρίνι, αμέσως μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ από το Champions League κόντρα στη Λιόν.
Τα μέτρα της Ρεάλ τότε ήταν δραστικά καθώς η διοίκηση ζήτησε από τον Κακά να διακόψει κάθε επαφή με τον Κότσκο, κάτι που έγινε αμέσως.

woop.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα