Ο Νονός γίνεται παιχνίδι για Facebook και Google+

15:06 30/8/2011 - Πηγή: 24wro
Η κινηματογραφική εταιρεία Paramount συνεργάζεται...
αυτό τον καιρό με την εταιρεία ανάπτυξης παιχνιδιών Kabam, έχοντας ως στόχο να παρουσιάσει μέσα στο επόμενο διάστημα ένα νέο video game βασισμένο στην εμβληματική ταινία «Ο Νονός».




Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, πρόκειται για ένα casual game
το οποίο θα παίζεται στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook και το Google+. Όσο για τη θεματολογία του, θα είναι prequel και μένει να δούμε πόση σχέση θα έχει με το prequel που εξιστορείται στη δεύτερη ταινία με πρωταγωνιστή τον Robert DeNiro.




Ο σκηνοθέτης Francis Ford Coppola δεν είδε ποτέ με καλό μάτι τη μεταφορά των ταινιών του στο χώρο των video games και δε δίστασε να αποκηρύξει το πρώτο Godfather game της EA, το οποίο δεν κατάφερε ποτέ να σημειώσει επιτυχία. Και οι υπόλοιποι συντελεστές της ταινίας όμως δεν ενθουσιάστηκαν στο άκουσμα της είδησης ότι έρχεται νέο παιχνίδι βασισμένο στο Νονό. Είναι χαρακτηριστική η δήλωση του Fred Roos, ο οποίος έκανε μαζί με τον Coppola το casting της ταινίας: «Μήπως να κάναμε κι ένα game για το Όσα Παίρνει ο Άνεμος; Δεν έχει απομείνει τίποτα ιερό, τέλος πάντων», είπε εμφανώς ενοχλημένος.




Αν μιλάμε πράγματι για ένα casual game του Facebook, δε θα πρέπει να έχουμε και πολλές προσδοκίες για τα γραφικά ή το gameplay.
Keywords
Τυχαία Θέματα