Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να αποκτήσει τον Ντόρσεϊ

13:48 11/1/2012 - Πηγή: 24wro
Ο Ρίτσαρντ Τζόι Ντόρσεϊ φαίνεται ότι είναι ο παίκτης στον οποίο θα καταλήξει ο Ολυμπιακός για ενίσχυση της φροντλάιν της ομάδας...
Ο Αμερικανός σέντερ έμεινε ελεύθερος από την Κάχα Λαμπορόλ και ο Θρύλος έχει πρόσφορο έδαφος για την απόκτησή του, την οποία είχε επιχειρήσει να πετύχει κατά τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Πειραιώτες, κινούμενοι με απόλυτη μυστικότητα, εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία και προχώρησαν σε συμφωνία με τον
28χρονο φόργουορντ σέντερ, ο οποίος αναμένεται στην Αθήνα, προκειμένου να τεθεί όσο το δυνατόν πιο άμεσα στη διάθεση του Ντούσαν Ίβκοβιτς.
Ο Ντόρσεϊ είχε κατά μέσο όρο 2 πόντους και 2,7 ριμπάουντ στην Ευρωλίγκα, ενώ στο ισπανικό πρωτάθλημα οι αντίστοιχοι μ.ό. του ήταν 2,1 πόντοι και 3,1 ριμπάουντ. Ο Ιβάνοβιτς δεν του έδωσε και πολύ χρόνο συμμετοχής στην Κάχα με αποτέλεσμα να αποτελέσει παρελθόν.

Αποφοίτησε το 2008 από το κολέγιο του Μέμφις, ενώ τη σεζόν 2008-09 αγωνίστηκε το ΝΒΑ με τους Χιούστον Ρόκετς. Το Φεβρουάριου του 2010 υπέγραψε στους Σακραμέντο Κινγκς και στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα των Τορόντο Ράπτορς. Επιλέχθηκε στο νούμερο 33 του ντραφτ του 2008 από τους Πόρτλαντ Μπλέιζερς.
Keywords
Τυχαία Θέματα