Ο Παναθηναϊκός εκπέμπει S.O.S.

19:33 23/3/2012 - Πηγή: 24wro
Μοιάζει απίστευτο, μοιάζει με... ανέκδοτο, όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό...
Ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός βαδίζει ολοταχώς προς τη διάλυση, μετά τις σημερινές (23/03) δραματικές εξελίξεις στην ΠΑΕ, την οπισθοχώρηση Βγενόπουλου, Πολέμη, Βασιλάκη και την παραίτηση της πλειοψηφίας των μελών της διοίκησης. Ακέφαλος, οδεύει προς νέα γενική συνέλευση στις 18 Απριλίου, στον αέρα η αδειοδότηση από την UEFA...

Η
23η Μαρτίου 2012 μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως μια «μαύρη» μέρα στην ιστορία του συλλόγου, που βιώνει -κυριολεκτικά- πρωτόγνωρες καταστάσεις που δεν μπορεί να τις αποδεχτεί κανένας από τους οπαδούς του.

Η οπισθοχώρηση ως προς τη χρηματοδότηση της ΠΑΕ από τον Ανδρέα Βγενόπουλο και τον Αδαμάντιο Πολέμη, φέρνει τους «πράσινους» σε απίστευτο οικονομικό αδιέξοδο, ενώ παράλληλα παύει να ισχύει το ενδιαφέρον επένδυσης, έστω και με τη μορφή δανειοδότησης από τον Θεόδωρο Βασιλάκη και άλλους υποψηφίους που, βέβαια, μέχρι στιγμής είχαν εμφανιστεί στο προσκήνιο, αλλά μόνο στα λόγια...

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Λεωνίδας Πολέμης, γιος του Αδαμάντιου Πολέμη, ενημέρωσε το Δ.Σ. πως επιθυμία του πατέρα του είναι να μην προχωρήσει στο δάνειο των 750.000 ευρώ, έντονα απογοητευμένος από τα επεισόδια στο ντέρμπι, ενώ φημολογείται πως ζήτησε πίσω και τα 250.000 ευρώ του ποσοστού του στην αύξηση.

Ομως, η είδηση που προκάλεσε και το μεγάλο σοκ, ήρθε από την πλευρά του Ανδρέα Βγενόπουλου, ο οποίος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Δημήτρη Γόντικα και τον ενημέρωσε, σε συνέχεια της επιστολής που του είχε αποστείλει, πως θέλει να μη γίνει χρήση του 1.7 εκ. ευρώ της συμμετοχής του στην αύξηση του Μ.Κ. και τα χρήματα αυτά να του επιστραφούν. Και όπως διευκρινίστηκε μετά το τέλος του Δ.Σ., αυτά τα χρήματα τελικά δεν έχουν χρησιμοποιηθεί από την ΠΑΕ, καθώς οι πληρωμές της περασμένης εβδομάδας προς τους παίκτες έγιναν από άλλα έσοδα της ΠΑΕ.

Βροχή παραιτήσεων...

Από σήμερα ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός έμεινε και χωρίς διοίκηση, καθώς τα μέλη του Δ.Σ. - με τους εκπροσώπους της πλευράς Βαρδινογιάννη να κάνουν την αρχή - άρχισαν να παραιτούνται μαζικά, με αποτέλεσμα να ανακοινώσει ο Δημήτρης Γόντικας τη σύσσωμη παραίτηση του διοικητικού συμβουλίου και την πραγματοποίηση νέας γενικής συνέλευσης στις 18 Απριλίου, τονίζοντας μάλιστα πως αυτή η ενέργεια έρχεται ως μέσο πίεσης προς τους μετόχους.

Τις παραιτήσεις τους υπέβαλαν αρχικά οι Τζήμας, Λουμίδης, Χατζηνικολάου (εκπρόσωποι Βαρδινογιάννη), ενώ μετά την παρέμβαση Βγενόπουλου, την παραίτησή της υπέβαλε και η εκπρόσωπός του στο Δ.Σ. κ. Λομβάρδου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η αντίδραση Βγενόπουλου και το αίτημά του για επιστροφή των χρημάτων, ήρθε μετά τις παραιτήσεις, κάτι που διαψεύστηκε από την κ. Λομβάρδου.

Γόντικας: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε»

Ο Δημήτρης Γόντικας παραχώρησε συνέντευξη Τύπου και στη διάρκειά της ανακοίνωσε την παραίτηση της πλειοψηφίας των μελών της διοίκησης, αλλά και τη δική του, καθώς και την π
Keywords
Τυχαία Θέματα