Ο Παπακωνσταντίνου... έσωσε την οικογένεια του Δώνη

17:33 28/6/2012 - Πηγή: 24wro
Η ελληνική αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη των ληστών που μπήκαν στο σπίτι του Γιώργου Δώνη...
και στη συνέχεια εξαπέλυσαν πυρ κατά των αστυνομικών. Ηδη έχει την εμφάνισή του κι ελικόπτερο της ΕΛΑΣ στην περιοχή. Πώς, όμως, ειδοποιήθηκε η αστυνομία; Οι άνθρωποι της φρουράς του Γιώργου Παπακωνσταντίνου έπαιξαν το ρόλο τους.

Λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του Γιώργου Δώνη
βρίσκεται το σπίτι του πρώην «τσάρου της οικονομίας», Γιώργου Παπακωνσταντίνου και οι ληστές έγιναν αντιληπτοί από τον αστυνομικό (άλλη πληροφόρηση αναφέρει ότι η σύζυγος του Δώνη ειδοποίησε τον αστυνομικό του Παπακωνσταντίνου κι εκείνος μετά την ΓΑΔΑ) που φρουρούσε την οικία του πρώην υπουργού. Ο φρουρός ειδοποίησε την αστυνομία κι έφθασαν άμεσα οι άνδρες της ομάδας «ΔΙΑΣ».

Οταν πήγαν να τους συλλάβουν οι ληστές στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν, άρχισαν να πυροβολούν εναντίον των αστυνομικών με αποτέλεσμα να τραυματίσουν έναν αρχιφύλακα στο πόδι. Ανταπέδωσαν τα πυρά και τραυματίστηκε κι ένας ληστής.

Πριν από λίγη ώρα στην εκκλησία της Παναγίας της Ελευθερώτριας βρέθηκαν τα κοσμήματα που πήραν οι ληστές από το σπίτι του Δώνη και κηλίδες αίματος από τον τραυματισμένο ληστή.

paok24.com
Keywords
Τυχαία Θέματα