Ο «ροκ» πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα

12:47 27/4/2012 - Πηγή: 24wro
Τις σκέψεις του ενόψει των επερχόμενων προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ και τους άξονες ...της εκστρατείας του με αντίπαλο τον Μιτ Ρόμνεϊ μοιράστηκε ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα με το κοινό του περιοδικού «Rolling Stone», σε μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στον εκδότη Jann Wenner. Ο Ομπάμα μίλησε για τις… τραγουδιστικές του επιδόσεις σε φιλανθρωπική οργάνωση στη Νέα Υόρκη τον Ιανουάριο. «Μπορώ
να τραγουδήσω, δεν ανησυχούσα», είπε στο περιοδικό. Είχε τραγουδήσει την αρχή του «Let’s Stay Together» ξεσηκώνοντας το κοινό που χειροκροτούσε και ζητωκραύγαζε.

Ο Αμερικανός πρόεδρος μίλησε και για τον Mick Jagger, τον οποίο είχε δει σε πρόβα για αφιέρωμα του Λευκού οίκου στα blues το Φεβρουάριο, σημειώνοντας πόσο τον είχε εντυπωσιάσει ο σεβασμός που έδειχνε σε λιγότερο γνωστούς και νέους μουσικούς.
Είπε πως ο Jagger θυμόταν τη γενναιοδωρία με την οποία τον είχαν αντιμετωπίσει θρύλοι των blues όπως οι Howlin’ Wolf και B.B. King και έδειχνε να θέλει να κάνει το ίδιο, σαν να κλείνει ένας κύκλος.
Για τον αντίπαλό του στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου Μιτ Ρόμνεϊ, ο Ομπάμα λέει πως δεν μπορεί να απαρνηθεί τις συντηρητικές απόψεις που υιοθέτησε κατά τη διάρκεια της κούρσας για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων.
Την ίδια ώρα αναγνωρίζει ωστόσο πως και ο ίδιος δίνει αγώνα κατά του σκεπτικισμού του κόσμου λόγω της αργής ανάκαμψης της οικονομίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα