Ο Ρούνεϊ στηρίζει…. Ομπάμα!

19:24 25/10/2012 - Πηγή: 24wro
Την προτίμηση του όσον αφορά την εκλογή του νέου προέδρου στις ΗΠΑ εξέφρασε μέσω twitter ο διεθνής Άγγλος επιθετικός της...
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Με ανάρτηση του ανέφερε πως έχει παρακολουθήσει όλες τις προεκλογικές αναμετρήσεις και δήλωσε την στήριξη του στον Μπαράκ Ομπάμα, λέγοντας πως αν είχε τη δυνατότητα να ψηφίσει θα τον επέλεγε!
Όπως αναφέρει σήμερα η ηλεκτρονική
έκδοση της “guardian”, τα ντιμπέιτ ανάμεσα στον τωρινό πρόεδρο των ΗΠΑ και τον Μιτ Ρόμνευ στο Κολοράντο, τη Νέα Υόρκη και την Φλόριντα δεν ξεκίνησαν πρις τις 2 π.μ (ώρα Αγγλίας), για να τεστάρουν τις αντοχές των τηλεθεατών. Παρόλα αυτά το προχωρημένο της ώρα δεν απέτρεψε τον Γουέιν Ρούνει να τα παρακολουθήσει.

Είναι η πρώτη φορά που ο Άγγλος επιθετικός φανερώνει τις πολιτικές του πεποιθήσεις και αυτό, σύμφωνα με πολιτικούς αναλυτές αναμένεται να επηρεάσει πολλούς ψηφοφόρους.

Όπως αναφέρει ο Αμερικανός πολιτικός σχολιαστής, Ντέιβιντ Τόρανς, «τα επιδοκιμαστικά ή αποδοκιμαστικά σχόλια έχουν σημασία στην Αμερική, καθώς οι ψηφοφόροι είναι πιθανότερο να επηρεαστούν από διάσημους αθλητές και ανθρώπους παρά από βαρετούς μεγάλους σε ηλικία πολιτικούς».

Μάλιστα το «τιτίβισμα» του Ρούνει προκάλεσε πλήθος απαντήσεων στο Twitter. Ένας άλλος Άγγλος ποδοσφαιριστής, Ντέιβιντ Στοκντέιλ, του απάντησε: «Οι “followers σου μπορούν κάλλιστα να κάνουν τη διαφορά ανάμεσα στο θρίαμβο του Ομπάμα ή τη συντριβή του Ρόμνευ!».

Πηγές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναφέρουν ότι «μπορεί ο Ρούνει να μην τα κατάφερνε περίφημα σαν μαθητής, αλλά με τα χρόνια έχει εξελιχθεί σε έναν έξυπνο επιχειρηματία που ενδιαφέρεται τρομερά για τις εξελίξεις διεθνώς, όσο ωριμάζει.»

Να σημειωθεί πως ήδη πλήθος άλλων διασημοτήτων όπως η Μαράια Κάρευ, ο Στίβεν Σπίλμπεργκ και ο Τζόρτζ Κλούνει, έχει εκφράσει τη στήριξη του στον Ομπάμα.
Keywords
Τυχαία Θέματα