Ο ΣΥΡΙΖΑ αποθέωσε τον Προκόπη Παυλόπουλο στη Βουλή!

00:26 13/9/2012 - Πηγή: 24wro

Σκηνές απείρου κάλλους χθες στη Βουλή. Αφορμή η κόντρα Παυλόπουλου - Κασιδιάρη, με θεατές...

(και χειροκροτητές) τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ!
Και για όσους έσπευσαν να πουν ότι ο πρώην υπουργός θέλησε να πάρει το αίμα του πίσω λόγω της (μη) αντίδρασής του στην τηλεοπτική επίθεση Κασιδιάρη σε Κανέλλη
και Δούρου, τους πληροφορούμε ότι ο Προκόπης... πήρε το όπλο του αφού είχε αποχωρήσει από την αίθουσα ο αψίθυμος βουλευτής της Χρυσής Αυγής!

Μαθήματα νομιμότητας
«Εφόσον θεωρείτε ότι παρανομούμε, να πάμε στη Δικαιοσύνη. Δεν θέλουμε ούτε ασυλία ούτε τίποτα», είπε ο Ηλ. Κασιδιάρης αναφερόμενος στην προανακριτική διαδικασία που έχει κινηθεί για τα επεισόδια σε Ραφήνα και Μεσολόγγι με πρωταγωνιστές βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Ο ίδιος προέβλεψε ότι «αν πάμε στα δικαστήρια για αντιποίηση Αρχής, θα γελάνε και οι πέτρες», ενώ αναφερόμενος στην παρουσία των ΜΑΤ στα γραφεία του κόμματος τόνισε πως «είναι παράνομο και αντισυνταγματικό να στέλνεις τα ΜΑΤ σε κόμματα».

Τον... αποθέωσαν!
Η απάντηση του Παυλόπουλου κινήθηκε σε υψηλούς τόνους. «Πρόκειται περί χυδαιότητας το ότι βρίσκονται εκπρόσωποι του ελληνικού λαού να λένε ότι αφού δεν μπορεί το κράτος να το κάνει, θα το κάνω εγώ. Σε λίγο αυτοί οι ίδιοι όταν θα βλέπουν μελαψούς Ελληνες θα τους ζητάνε ταυτότητες ή θα ζητάνε δίπλωμα και άδεια οδήγησης από οδηγούς που τυχόν διαπράττουν τροχαία παράβαση κι αργότερα θα μπαίνουν στα σπίτια για να δουν αν τηρείται το οικογενειακό δίκαιο», υπογράμμισε ο βουλευτής, παραπέμποντας στα ναζιστικά τάγματα εφόδου. Κάπου εκεί, ο Προκόπης εισέπραξε το θερμό χειροκρότημα από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ!
Keywords
Τυχαία Θέματα