Ο Τύπος σήμερα

10:14 31/1/2012 - Πηγή: 24wro
Ποια θέματα κυριαρχούν σήμερα στον Τύπο: η Σύνοδος Κορυφής των Βρυξελλών, η...
αναδίπλωση της Γερμανίας στην επιδίωξη να τεθεί η Ελλάδα υπό επιτροπεία στο δημοσιονομικό τομέα, οι πιέσεις προς την Ελλάδα για τo PSI και τη νέα δανειακή σύμβαση
και η ανακοίνωση της Alpha Bank ότι η συμφωνία συγχώνευσής της με την Eurobank συναντά δυσκολίες..

Πρωτοσέλιδος βασικός τίτλος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Σιβηρικός αντικυκλώνας σκεπάζει την Ελλάδα".

Η εφημερίδα γράφει ότι "ακραία καιρικά φαινόμενα εκδηλώνονται στη χώρα μας, με τη Βόρεια Ελλάδα να βρίσκεται πρώτη στη λίστα των περιοχών με... πολικές θερμοκρασίες. Εντονες χιονοπτώσεις επικρατούν στα κεντρικά και βόρεια, προκαλώντας πλήθος προβλημάτων, ενώ οι θυελλώδεις άνεμοι κράτησαν χθες δεμένα τα πλοία στα λιμάνια. Χιόνια αναμένονται και στην Αττική".

ΑΥΡΙΑΝΗ: "Μαζεύουν υπογραφές για να διώξουν τον Γιωργάκη".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "η συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών στηρίζει την πρωτοβουλία, γιατί αν πάνε σε εκλογές με τον Παπανδρέου, το ΠΑΣΟΚ θα κατρακυλήσει στο 7%".

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Η Μέρκελ παίζει με τη φωτιά".

Η εφημερίδα γράφει ότι "χρησιμοποίησε την... απειλή της επιτροπείας (ιδέα Σόιμπλε) για να επιβάλει τα άγρια μέτρα που αποτελειώνουν τη χώρα".

ΕΘΝΟΣ: "Γερμανικά καψώνια για το νέο δάνειο".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "κρεσέντο ασφυκτικών πιέσεων, με πρωταγωνίστρια τη Γερμανία, δέχτηκε χθες η Ελλάδα στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, με τους εταίρους να επιμένουν στη λήψη σκληρών μέτρων ως αντάλλαγμα για το PSI και το νέο δάνειο προς τη χώρα μας. Πάντως, το θέμα της Ελλάδας εξετάστηκε, εκτός από τη Σύνοδο, και σε ειδική συνάντηση του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου με θεσμικούς παράγοντες της ΕΕ, μετά την ολοκλήρωση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "«Panapticum 2011». Ο «Μεγάλος αδελφός» είναι εδώ δίπλα μας!!!".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "μία σημαντική παράμετρος των εξελίξεων που οδηγούν στη Νέα Εποχή αφορά στο θέμα της τεράστιας, διαπλανητικού τύπου παρακολούθησης και ελέγχου των πάντων όσων λαμβάνουν χώρα στην ανθρωπότητα!".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "«Νέα τάξη» στο δημόσιο με χιλιάδες απολύσεις".

Η εφημερίδα γράφει ότι "ριζικές ανατροπές στις δομές των υπουργείων και δραστική αναδιάρθρωση του ανθρώπινου δυναμικού, που σήμερα υπηρετεί στο Δημόσιο, με σαρωτικές μετατάξεις και απολύσεις, μετά από αξιολόγηση, φέρνει το σχέδιο νόμου του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης για την «αναμόρφωση του ελληνικού διοικητικού συστήματος»".

ΕΣΤΙΑ: "Η Ελλάδα της δημιουργίας. Υπονομεύεται από τους εμπόρους της μιζέριας".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "κάποιες δυνάμεις προσπαθούν να ακυρώσουν ό,τιδήποτε θετικό και δημιουργικό επιδιώκεται να γίνη στον τόπο μας. Είναι οι δυνάμεις που προβάλλουν συστηματικά από τα μέσα ενημερώσεως την Ελλάδα της μιζέριας. Είναι αυτοί που έχουν δαιμονοποιήσει τον πλούτο και στοχοποιούν τους δημιουργούς του".

Η ΑΥΓΗ: "Μας τιμωρούν
Keywords
Τυχαία Θέματα