Οι business της Μάντας

18:43 23/1/2012 - Πηγή: 24wro
Η Μάντα Παπαδάκου ανοίγει νέους επαγγελματικούς ορίζοντες! Η σύζυγος του Τζορτζ Παπαδάκου εδώ και λίγες ημέρες άνοιξε ένα spa στη Γλυφάδα και η ζωή της έχει αλλάξει ευχάριστα. Μαζί της στο εγχείρημα αυτό είναι και η φίλη της, Κλόντια Ντε Λα Φλορ.

«Είμαι πολύ χαρούμενη. Πριν από λίγες ημέρες ανοίξαμε ένα day spa. Πρόκειται για epic, που σημαίνει επικό και κάτι πάρα πολύ καλό» δηλώνει η Μάντα στην «Espresso».

«Το
spa απευθύνεται και σε άνδρες και σε γυναίκες. Μπορούν να έρθουν στον χώρο μας να δοκιμάσουν το fish spa με τα υπέροχα ψάρια για απολέπιση, να κάνουν μανικιούρ-πεντικιούρ, τεχνητά νύχια, μασάζ, περιποιήσεις προσώπου και σώματος και άλλες ακόμη παροχές σε πολύ οικονομικές τιμές».

Η Μάντα έχει τρία παιδιά και εδώ και καιρό σκεφτόταν λόγω της οικονομικής κρίσης να κάνει ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα, για να μπορέσει και εκείνη με τον τρόπο της να προσφέρει στην οικογένειά της.

«Έχουμε τρία παιδιά και τα έξοδα όσο περνούν τα χρόνια αυξάνονται. Όπως όλος ο κόσμος, κι εμείς αγχωνόμαστε για το μέλλον των παιδιών μας και πώς θα μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις που έχουν τα παιδιά όσο μεγαλώνουν. Γνωρίζω ότι το μανικιούρ-πεντικιούρ δεν θεωρείται πλέον είδος πολυτελείας, αφού πολλοί το κάνουν και για λόγους υγιεινής, ενώ κάποιοι έχουν και προβλήματα. Ο κόσμος λοιπόν θα επισκεφτεί ένα τέτοιο spa, για να βελτιώσει κάποιο πρόβλημα. Επίσης, μέσα στη μιζέρια που ζούμε, με ελάχιστα χρήματα μπαίνοντας κάποιος στο μαγαζί μέχρι να φύγει έχει αλλάξει προς το καλύτερο η διάθεσή του και νομίζω ότι το χρειαζόμαστε όλοι αυτό».

Τη διακόσμηση του χώρου ανέλαβε η πολύ καλή φίλη της Μάντας και κουμπάρα της, που δεν είναι άλλη από την Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία έχει ελέγξει και την παραμικρή λεπτομέρεια. Το αποτέλεσμα είναι άψογο, σε μίνιμαλ γραμμές που προσφέρουν ηρεμία και γαλήνη.
Keywords
Τυχαία Θέματα