Οι δύσκολες ώρες της Άννας Βίσση

16:31 26/10/2011 - Πηγή: 24wro
Είναι αλήθεια πως άκουσε πολλά πριν ακόμα κάνει την είσοδό της στο τηλεοπτικό τοπίο...

Μετά την πρεμιέρα μάλιστα τόσο η εκπομπή «Άννα Βίσση: Όσο έχω φωνή» όσο και η ίδια η Βίσση άκουσαν πολύ περισσότερα. Το ριάλιτι με την «απόλυτη ελληνίδα σταρ» προκάλεσε πολλά σχόλια, θετικά αλλά και αρνητικά.

Πάντως πρέπει να παραδεχτούμε ότι για πολλά χρόνια η Βίσση πολιορκείται να απαντήσει για προσωπικά της θέματα και το απέφευγε. Τώρα που πήρε την απόφαση να τα πει μόνη της μέσα από το ριάλιτι, τα ακούει ξανά ακόμα και από συναδέλφους της που έχουν κάνει τη δική τους ζωή ριάλιτι μπροστά
στις τηλεοπτικές κάμερες. Μάλλον λοιπόν ισχύει το «όσα δεν φτάνει η αλεπού.»!

Όπως και να έχει το δεύτερο επεισόδιο του ριάλιτι προβάλλεται απόψε το βράδυ στις 22:00 από τον ALPHA και η κάμερα ακολουθεί την Άννα Βίσση στην περιοδεία της στις ΗΠΑ για συναυλίες. Σύντομα, η Άννα νιώθει ενοχλήσεις στη φωνή της και επισκέπτεται το γιατρό της ο οποίος την ενημερώνει ότι θα πρέπει άμεσα να υποβληθεί σε μια περίπλοκη επέμβαση στις φωνητικές της χορδές. Τις ημέρες που ακολουθούν μέχρι να μπει στο χειρουργείο, η Άννα αγωνιά. Η κόρη της Σοφία είναι στο πλευρό της και της συμπαραστέκεται προσπαθώντας να την κάνει να αποβάλει το άγχος της. Μητέρα και κόρη είναι μαζί μέχρι την κρίσιμη στιγμή.

Η συνέχεια απόψε το βράδυ και για την ιστορία να αναφέρουμε ότι στην πρεμιέρα του το ριάλιτι έκανε 18,2 στο γενικό σύνολο και 27 στο δυναμικό κοινό. Να δούμε τα τι τηλεθεάσεις θα κάνει στο αποψινό επεισόδιο.


Keywords
Τυχαία Θέματα