Οι εκπλήξεις του Φερέιρα

23:01 17/1/2012 - Πηγή: 24wro

Με εκπλήξεις θα παρατάξει τον Παναθηναϊκό στην αναμέτρηση με την Δόξα Δράμας ο... Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο έμπειρος τεχνικός, άφησε εκτός αποστολής του Ιωαννίδη και Σαριέγκι, κάτι που δεν ήταν αναμενόμενο, με τις… προβλέψεις για την βασική ενδεκάδα να δίνουν και να παίρνουν και πάλι.

Συγκεκριμένα, παρά την καλή του εμφάνιση στον αγώνα με τον ΠΑΣ, ο Ιωαννίδης είδε τον Φερέιρα
να τον θέτει εκτός μάχης, με την θέση στο βασικό σχήμα να ανήκει και πάλι στον Σπυρόπουλο, ενώ τον Σαριέγκι, ο Πορτογάλος θέλησε να τον κρατήσει, έτσι ώστε να τον επαναφέρει στη δράση στην αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Ατρόμητο.
Πως όμως αναμένεται να παρατάξει τον Παναθηναϊκό ο Φερέιρα; Κάτω από τα δοκάρια της ομάδας, θα βρεθεί ο Καρνέζης, με την αμυντική γραμμή να αποτελείται από τους Σπυρόπουλο, Μπιάρσμιρ, Βύντρα (σε ρόλο κεντρικού αμυντικού) και Μαρίνο. Από τη μεσαία γραμμή, τις μάχες θα δώσουν οι Κατσουράνης και Βιτόλο, με τους Κουίνσι και Ζεκά στα άκρα και τους Λέτο, Κλέιτον στην επίθεση.
Η αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους: Καπίνο, Καρνέζη, Βύντρα, Μαρίνο, Μπιάρσμιρ, Λαγό, Σπυρόπουλο, Κατσουράνη, Καραγκούνη, Ζέκα, Κουίνσι, Λέτο, Τοτσέ, Πετρόπουλο, Φουρλάνο, Μαυρία, Κλέιτον, Βιτόλο.
Keywords
Τυχαία Θέματα