Οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες έστησαν τα περί πραξικοπήματος είπε ο Μπεγλίτης

23:01 14/11/2011 - Πηγή: 24wro
Ο πρώην ΥΕΘΑ Π. Μπεγλίτης κατηγόρησε...
μέσω Ραδιοφωνικού Σταθμού τις γαλλικές μυστικές υπηρεσίες ως υπεύθυνες για το στήσιμο του δήθεν πραξικοπήματος, γιατί δήθεν δεν είχε συναινέσει στην αγορά γαλλικών φρεγατών! Μα θα μας τρελάνει τελείως ο κ. Μπεγλίτης; Αυτός δεν ήταν που τον Φεβρoυάριο του 2010 είχε βγει και είχε πει, ότι «Αγοράζουμε έξι γαλλικές φρεγάτες»;
Και μετά οι εφημερίδες έγραψαν, ότι είχε προκαλέσει την οργή του τότε πρωθυπουργού Γ.Παπανδρέου
γιατί είχε ανακινήσει άκαιρα το θέμα των φρεγατών ενώ πηγαίναμε για πτώχευση; Σαν να μην έφτανε αυτή η μπαρούφα, συκοφάντησε την προηγούμενη στρατιωτική ηγεσία, ότι χρημάτιζε δημοσιογράφους και τον κάλεσε στο τηλέφωνο ο πρώην Α/ΓΕΣ από τον οποίο τα άκουσε καλά! Εκεί τα μάζεψε και τα έριξε στους υπόλοιπους Στρατηγούς που αποκεφάλισε!!! Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε και από αυτούς την αντίδρασή τους.
Εδώ έχει βγει σύσσωμος ο γαλλικός τύπος ακόμα και Έλληνες στρατιωτικοί που έχουν ενημερώσει σχετικώς τα ελληνικά μέσα και ανέφεραν, πως το έστησε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ όλο αυτό το θέμα με το δήθεν πραξικόπημα, για να γλιτώσουν το κράξιμο για το δημοψήφισμα και τους φταίνε τώρα οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες, οι Στρατηγοί και …ο Δρακουμέλ στο Στρουμφοχωριό!!! Ε ρε στραγγιστό που το θέλετε!!!
prionokordela.gr 


Keywords
Τυχαία Θέματα