Οι κάτοχοι iPhone είναι πιο πιστοί στην συσκευή τους ανάμεσα στους χρήστες smartphones

22:56 25/11/2011 - Πηγή: 24wro
Πολλές φορές ...οι κάτοχοι iPhone έχουν "καταχωρηθεί" ότι είναι fanboys της Apple και ότι δεν τους νοιάζει αν...
η συσκευή τους είναι η καλύτερη ή όχι αρκεί να έχει πάνω το σήμα με το μηλαράκι.

Από ότι φαίνεται λοιπόν αυτοί που τους κατηγορούν δεν έχουν και πολύ άδικο αφού σύμφωνα με μια έρευνα που έγινε οι πιο φανατικοί υποστηρικτές της συσκευή τους είναι οι κάτοχοι iPhone.

Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα που
έκανε η εταιρεία Gfk οι κάτοχοι iPhone σε ποσοστό 84% απάντησαν ότι αν περνάνε νέο κινητό αυτό θα ήταν ξανά ένα iPhone παρά κάποια άλλη συσκευή.

Στον αντίποδα οι κάτοχοι Android συσκευών απάντησαν σε ποσοστό 60% ότι θα ξανά αγόραζαν συσκευή με το ίδιο λειτουργικό σύστημα σε σχέση με κάποιο άλλο όπως το iOS ή τα Windows Phone.

Τελευταία στην έρευνα από πλευρά "αφοσίωσης" ήρθαν οι κάτοχοι συσκευών BlackBerry αφού μόλις το 48% θα ξανά έπαιρνε μια σύσκεψη της RIM, ένας σοβαρός λόγος για το χαμηλό ποσοστό της RIM είναι τα προβλήματα που είχε η εταιρεία πριν λίγο καιρό και άφησε τους χρήστες BlackBerry στα κρύα του λουτρού για αρκετές μέρες.

Από ότι φαίνεται λοιπόν και στην έρευνα ένας από τους κυριότερους λόγους που η Apple έχει τόση μεγάλη επιτυχία είναι η αφοσίωση που έχουν οι κάτοχοι iPhone στο brand name της εταιρείας, αυτό που μένει να δούμε τώρα είναι αν μετά το θάνατο του Steve Jobs η εταιρεία θα συνεχίσει να έχει τόσο φανατικούς υποστηρικτές ή όχι.
Keywords
Τυχαία Θέματα