Οι… μάγοι με τα δώρα στην football league 2!

14:31 25/12/2011 - Πηγή: 24wro
Οι γιορτές των Χριστουγέννων ήρθαν, όμως το... πρωτάθλημα της Football League 2 μόλις έχει… ξεκινήσει και οι ομάδες βρίσκονται μπροστά σε μία… πρωτόγνωρη κατάσταση! Μετά από τέσσερις αγωνιστικές καλούνται να αξιοποιήσουν το έμψυχο δυναμικό τους, δεδομένου ότι η μεταγραφική περίοδος πλησιάζει!

Η έναρξη της Football League 2 καθυστέρησε, ξεκίνησε «κουτσουρεμένη» με μόλις 11 ομάδες
στο Νότιο Όμιλο, οι οποίες ίσα-ίσα που έχουν πατήσει τους αγωνιστικούς χώρους των γηπέδων, τη στιγμή που τα Χριστούγεννα ήρθαν!
Συμπεράσματα και για τα 11 σωματεία του νοτίου ομίλου της Football League 2 με το πέρας των 4 μόλις αγωνιστικών δύσκολα μπορούν να βγουν, ωστόσο, η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει και οι επικεφαλής των ομάδων θέλουν να εμφανιστούν ως οι… μάγοι με τα δώρα! Οι εποχές, βέβαια, που διανύουμε είναι δύσκολες και έτσι οι κινήσεις αναμένεται να είναι φειδωλές και ανάλογα με την… τσέπη του καθενός…
Διαβάστε πώς οι ομάδες προτίθενται να κινηθούν μεταγραφικά και ποιες αποχωρήσεις έχουν ήδη γίνει:
Ο Απόλλων Σμύρνης διαθέτει ένα πολύ δυνατό ρόστερ, ωστόσο οι επικεφαλής του συλλόγου έχουν κρίνει απαραίτητο να γίνουν δύο προσθήκες στη μεσαία και επιθετική γραμμή. Ο Ζοέλ Τομάς είναι ο μοναδικός παίκτης που αποτελεί παρελθόν από τους «κυανόλευκους», ενώ ενδέχεται να υπάρξουν και μερικές ακόμη αποχωρήσεις.
Στον Πανηλειακό, κανείς παίκτης -μέχρι στιγμής- δεν έχει ανοίξει επισήμως την πόρτα της εξόδου, ωστόσο, θεωρείται σίγουρη η πρόθεση της διοίκησης, αλλά και του τεχνικού, Σωτήρη Αντωνίου, να προχωρήσουν στην ενίσχυση της ομάδας με τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστές (ένα τερματοφύλακα και έναν περιφερειακό επιθετικό). Σίγουρα θα εξαρτηθεί και από το πόσοι παίκτες θα αποδεσμευτούν.
Ο ΑΟ Γλυφάδας αναμένεται να προχωρήσει σε κάποιες προσθήκες, από τη στιγμή φυσικά που ήδη έχουν ξεκινήσει οι λύσεις συμβολαίων με ορισμένους παίκτες. Ήδη την πόρτα της εξόδου έχουν αντικρίσει οι Νέτο Καβαλιέρι και Χρήστος Μουστόγιαννης, ενώ πολύ κοντά στο «διαζύγιο» βρίσκεται και ο Μιχάλης Τζωρμπατζάκης.
Το ίδιο πρόκειται να γίνει και στην Προοδευτική, αφού οι διοικούντες την ομάδα έχουν προαναγγείλει «τσουνάμι» αποχωρήσεων και συγκεκριμένα τουλάχιστον δέκα ποδοσφαιριστών.
Η Καλαμάτα έχει ήδη «βολιδοσκοπήσει» τις προθέσεις της και τουλάχιστον τρεις με τέσσερις παίκτες θα αποκτηθούν. «Κλεισμένος» θεωρείται ο Αντώνης Ψυχογιόπουλος (αμυντικός), ενώ η «Μαύρη Θύελλα» βρίσκεται κοντά στην απόκτηση των Χαράλαμπου Αγγελόπουλου (επιθετικός) και Κώστα Αργυρόπουλου (μέσος). Στην έξοδο βρίσκονται οι Βεργόπουλος και Δαμουράς.
Στον ΑΟΧ δεν σκοπεύουν να κάνουν κινήσεις εντυπωσιασμού και για αυτό έχουν ρίξει το βάρος στην ενίσχυση του ρόστερ με παίκτες νεαρής ηλικίας από την Κρήτη και κυρίως από το νομό Χανίων. Δοκιμάζεται ο Κύπριος τερματοφύλακας, Πατρίκιος Ανδρέου. Από την ομάδα παρελθόν αποτελεί ο Ευρυπίδης Τσιμπανάκος.
Αστέρας Μαγούλας και ΠΑΟ Ρουφ δύσκολα θα βάλουν το χέρι στην τσέπη για μεταγραφικές κινή
Keywords
Τυχαία Θέματα