Οι παίκτες φεύγουν, η ΑΕΚ μένει;

09:57 20/1/2012 - Πηγή: 24wro
Ένα βήμα από την διάλυση φαίνεται να βρίσκεται η ΑΕΚ αφού την στιγμή που διοίκηση...
«δεν υπάρχει» οιποδοσφαιριστές της ομάδας «κουνούν μαντήλι» ένας ένας. Πρώτος ήταν ο Σάββας Γκέντσογλου, ο οποίος χάρισε τα χρωστούμενα του στην Ένωση για να πάρει την ελευθέρας του και να συνεχίσει την καριέρα του στην ιταλική, Σαμπντόρια. Σειρά πήρε ο Νέιθαν Μπερνς ενώ υπάρχει και συνέχεια.

Και αν για τους δύο προαναφερθέντες άσους δεν φαίνεται να υπάρχει και σοβαρό πρόβλημα τα πράγματα αναμένεται να γίνουν χειρότερα. Συγκεκριμένα
σύμφωνα με την εφημερίδα «SportDay» ο Νίκος Καράμπελας είναι ένα βήμα από την μετακίνησή του στην Καρλσρούη αφού έχει ξεκινήσει τις επαφές του με την διοίκηση της ΑΕΚ ώστε να μείνει ελεύθερος.

Και να ήταν μόνο αυτός. Ο Κώστας Μανωλάς περιμένει από μέρα σε μέρα να έχει πρόταση στα χέρια του από την Κολωνία ενώ ενδιαφέρον έχει δείξει και η Καϊζερσλάουτερν και πάντα στο προσκήνιο υπάρχει ηΈβερτον. Εκτός όμως από αυτούς τους ποδοσφαιριστές, σε αναζήτηση ομάδας βρίσκονται και οιΓρηγόρης Μάκος και Λεονάρντο, οι οποίοι με βάση τις εμφανίσεις τους φέτος δεν θα δυσκολευτούν να βρουν.

Η ΑΕΚ βιώνει σίγουρα την χειρότερη στιγμή της ιστορίας της ενώ παράλληλα οι μέτοχοι της ομάδας παίζουν «κρυφτούλι» και οι Άραβες… δεν φαίνονται στο προσκήνιο παρά τα όποια σενάρια. Φανταστείτε σε τι κατάσταση είναι η ομάδα η οποία αδυνατεί ακόμα και να φέρει πίσω παίκτες που είχε δώσει δανεικούςλόγω έλειψης φορολογικής ενημερότητας.

Sportaction.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα