Οι Τούρκοι χρυσώνουν το Φώτση και του προσφέρουν και υπηκοότητα!

10:00 7/6/2011 - Πηγή: 24wro
Ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης της σειράς των τελικών μετά και την εκπληκτική του...
παρουσία στον τέταρτο αγώνα που έγειρε οριστικά κι αμετάκλητα την πλάστιγγα στον Παναθηναϊκό.

Το συμβόλαιό του με τους «πράσινους» εκπνέει σε λίγες μέρες και θ’ αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις. Υπάρχει όμως θέμα και μάλιστα μεγάλο: Ο Αντώνης Φώτσης έχει ήδη αρχίσει να «πολιορκείται» από ομάδες της Τουρκίας (Εφές Πίλσεν, Φενέρμπαχτσε και Γαλατασαράι) που προτίθενται να του κάνουν σούπερ πρόταση και σύμφωνα με πληροφορίες να την κάνουν... ακόμα μεγαλύτερη εφόσον ο διεθνής άσος αποκτήσει... τούρκικο διαβατήριο!

Αυτό αποκαλύπτει η εφημερίδα «Goal News» καθώς το ρεπορτάζ αναφέρει ότι υπάρχει προοπτική (και το... ξέρουν οι Τούρκοι) να γίνει ο Φώτσης κάτοχος τουρκικου διαβατηρίου με δεδομένο ότι η μητέρα του κατάγεται από την Κωνσταντινούπολη (είναι ελληνίδα από την Πόλη).

Ποιές θα ειναι οι εξελίξεις ακόμα δεν το γνωρίζει κανείς. Πάντως ότι το θέμα του Φώτση θα είναι το πλέον... καυτό του καλοκαιριού για τον Παναθηναϊκό θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο με βάση τα μέχρι τώρα στοιχεία.

Οι άλλοι δύο παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν (Κώστας Τσαρτσαρής και Στράτος Περπέρογλου) πιθανότατα θα ανανεώσουν ακόμα κι αν τους γίνει προσφορά μικρότερη του συμβολαίου που είχαν μέχρι τώρα.

Απ’ εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός θα ενεργοποιήσει την οψιόν (μέχρι τις 30/6) που έχει με τον Νικ Καλάθη προκειμένου να ανανεωθεί αυτομάτως για έναν επιπλέον χρόνο η συνεργασία τους.

Το τι θα γίνει με τον Τέπιτς είναι ακόμα... άκαιρο! Κανείς δεν είναι ικανοποιημένος από την απόδοσή του που είναι αντιστρόφως ανάλογη του ύψους του συμβολαίου του (800 χιλιάδες). Στην καλύτερη (για εκείνον) θα του προταθεί μείωση αποδοχών αλλά... θα πέσει γερό «τσεκούρι». Δεν αποκλείεται η προοπτική να δοθεί δανεικός.

Πέραν τούτων σε περίπτωση που κάτι «στραβώσει» με τον Φώτση ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για τον Νόβισα Βελίτσκοβιτς ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τη Ρεάλ. Τα ονόματα του Βαγγέλη Μάντζαρη (ως επένδυση για το μέλλον) και του Πατ Καλάθη (σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά με τις ανανεώσεις) επίσης απασχολούν τους «πράσινους» που απλώς παρακολουθούν διακριτικά την περίπτωση του Νίκου Ζήση...

theplayer.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα