Ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα

17:35 3/6/2011 - Πηγή: 24wro
Ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης...
με τα μέλη του κλιμακίου της τρόικας.
Το υπουργείο Οικονομικών, σε ανακοίνωση που εξέδωσε, εμφανίζεται ικανοποιημένο για την έκβαση των διαπραγματεύσεων, στα πλαίσια της αξιολόγησης της ελληνικής οικονομίας, ενόψει και της εκταμίευσης της πέμπτης δόσης των ελληνικών δανείων από το ΔΝΤ και την Ε.Ε.
«Οι συζητήσεις αφορούσαν τόσο στην αξιολόγηση της μέχρι τώρα πορείας του Προγράμματος Οικονομικής Πολιτικής, όσο και για το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής
Πολιτικής, τις πρόσθετες παρεμβάσεις που κρίνονται αναγκαίες για την επίτευξη του στόχου του ελλείμματος για το 2011, τις αποκρατικοποιήσεις και την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας, και τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις με στόχο την οικονομική ανάκαμψη και τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της χώρας». Αναφέρει στην ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών.
Τα μέτρα τα οποία συμφωνήθηκαν μεταξύ κυβέρνησης και τρόικας, θα τεθούν προς συζήτηση τις επόμενες μέρες, προκειμένου να οριστικοποιηθούν, ενώ πριν την κατάθεσή τους στη Βουλή, εκκρεμεί η έγκρισή τους από το υπουργικό Συμβούλιο.
newscode 
Keywords
Τυχαία Θέματα