ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Επανέρχονται Φέισα, «Φέτφα»

14:50 19/7/2011 - Πηγή: 24wro
Ιδιαίτερα θετική ήταν για τον Ερνέστο Βαλβέρδε η προπόνηση της Τρίτης, αφού ο ...
Λιούμπομιρ Φέισα ξεκίνησε τρέξιμο, ενώ ενώ ο Γιάννης Φετφατζίδης αν και συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση!


Ο Σέρβος δείχνει να ξεπερνάει μέρα με τη μέρα τη θλάση που τον ταλαιπωρεί και στην προπόνηση της Τρίτης ξεκίνησε τρέξιμο, δεν ένιωσε ενόχληση και πλέον βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας
του.
Όπως μάλιστα τονίζει και η ιατρική ομάδα των Πειραιωτών, υπάρχει ικανοποίηση για τους ρυθμούς που ο Σέρβος δείχνει να ξεπερνάει την θλάση.

Στα θετικά, συγκαταλέγεται και η παρουσία του Γιάννη Φετφατζίδη, μπορεί να μην μπήκε ακόμα στο ομαδικό πρόγραμμα, ξεκίνησε όμως ασκήσεις με μπάλα, δείχνοντας σε πολύ καλή κατάσταση.

Τέλος, ατομικό πρόγραμμα που περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα πραγματοποίησαν οι Όλοφ Μέλμπεργκ και Ντένις Ρόμενταλ, οι οποίοι μέρα με τη μέρα ανεβαίνουν από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Η προπόνηση διήρκεσε μία ώρα, αφού το απόγευμα ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Πολόνια σε φιλικό αγώνα (19:00) και ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν ήθελε να επιβαρύνει τους ποδοσφαιριστές του.

Ο Βάσκος υπέβαλε τους παίκτες τα πρώτα 30' σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και την υπόλοιπη ώρα πραγματοποίησε άσκηση τακτικής σε όλο το γήπεδο. Επίσης να σημειωθεί πως δοκίμασε σύστημα 4-2-3-1.
Keywords
Τυχαία Θέματα