Οργή για Λεωφόρο από τον κόσμο

09:57 28/4/2012 - Πηγή: 24wro
Εξοργισμένος είναι ο κόσμος του Παναθηναϊκού, μετά τις κινήσεις του ΥΠΕΚΑ και του...
Δήμου Αθηναίων για το γκρέμισμα της Λεωφόρου, ενώ αναμένονται οι αντιδράσεις από τον Ερασιτέχνη, που έβγαλεανακοίνωση και ετοιμάζει την επόμενη κίνησή του. Η απάντηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη σε Βωβό για την «Διπλή Ανάπλαση».

Με χιονοστιβάδα αρχίζουν να μοιάζουν οι αντιδράσεις του κόσμου του Παναθηναϊκού, αναφορικά με τα… σχέδια που κάνουν ΥΠΕΚΑ και Δήμος Αθηναίων για την Λεωφόρο. Σύμφωνα με τις ενέργειες που θέλουν να κάνουν οι δύο προαναφερόμενοι, πρόκειται να γκρεμιστεί το γήπεδο του «τριφυλλιού», γεγονός που δεν είναι διατεθειμένοι να επιτρέψουν οι άνθρωποι της ομάδας, οι οποίοι είναι έτοιμοι για όλα.

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός θα δώσει τη μάχη του τις επόμενες ημέρες, έτσι ώστε να μην ψηφιστεί το προεδρικό διάταγμα που «μάχονται» να περάσουν οι κ.κ. Σηφουνάκης και Καμίνης, με τους δύο άντρες να είναι εξαφανισμένοι την Παρασκευή, κάτι που ίσως σημαίνει πως τα σχέδιά τους αλλάζουν μετά από την έκταση που πήρε το όλο θέμα.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός θα προχωρήσει σε συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη, με τον πρόεδρό του, Αχιλλέα Μακρόπουλο, να ψάχνει εδώ και αρκετές ημέρες τον κ. Γιάννη Καμίνη, προκειμένου να συζητήσουν, κάτι που για την ώρα έχει σταθεί αδύνατο.

Sportaction.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα