Όσο περισσότερο σεξ θέλει ένας άντρας, τόσο πιο χαμηλές είναι οι απαιτήσεις του!

06:00 16/2/2013 - Πηγή: 24wro

Τι ζητάει τελικά ένας άντρας από μια σύντροφο για να συνδεθεί ερωτικά με μια γυναίκα και τι ζητάει μια γυναίκα; Αυτό είναι ένα ερώτημα που δυσκολεύει ιδιαιτέρως...

τους επιστήμονες, ώστε να δώσουν μια ξεκάθαρη απάντηση, πόσο μάλλον για κάποιον απλό «θνητό»!

Σε μια ακόμα προσπάθεια των επιστημόνων να απαντήσουν «υπεύθυνα» έγινε μια πρόσφατη έρευνα που κατέληξε σε πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα, που θα συζητηθούν!

Έτσι, λοιπόν, ζητήθηκε από εκπροσώπους του αντρικού και του γυναικείου φύλου να απαντήσουν σε διάφορα ερωτήματα σχετικά με το αν συμφωνούν, δηλώνοντας παράλληλα κατά πόσο συμφωνούν με φράσεις, όπως «Η επιθυμία μου για σεξ είναι συχνά πολύ μεγαλύτερη από αυτή που είχαν οι γονείς μου» και «Το να κάνω σεξ δεν είναι πρώτο στις προτεραιότητές μου».

Στη συνέχεια, οι ερωτηθέντες κατατάχθηκαν σε κατηγορίες από «ιδιαιτέρως ενεργητικοί σεξουαλικά» μέχρι «σεξουαλικώς ανενεργοί», όπως δημοσιεύεται στην Journal of Research in Personality.

Μετά την… κατηγοριοποίησή τους αυτή, τους παρουσιάστηκαν κάποια βίντεο με άντρες και γυναίκες που μιλούσαν για τον εαυτό τους και τη ζωή τους και ερωτήθηκαν αν θα ήθελαν να έχουν κάποια σχέση με το εικονιζόμενο άτομο. Οι προβαλλόμενοι στο βίντεο άνθρωποι είχαν προηγουμένως κατηγοριοποιηθεί, ανάλογα με την εξωτερική τους εμφάνιση και το πόσο ελκυστικοί είναι.

Η έρευνα κατέληξε ότι οι σεξουαλικά δραστήριοι, συγκριτικά με τους «ανενεργούς» σεξουαλικά άντρες, επιθυμούν να συνάψουν σχέση με κάποιες από τις χαρακτηρισμένες ως γοητευτικές γυναίκες του βίντεο. Υπήρχε, βέβαια, και μια ακόμα μεγαλύτερη μερίδα αντρών που επέλεξαν τις λιγότερο γοητευτικές για κάποια περιστασιακή σχέση. Μάλιστα, θεωρούσαν ως πιθανή υποψήφια για σεξ σχεδόν οποιαδήποτε γυναίκα!

Αντίθετα, οι γυναίκες που αποζητούν συχνές σεξουαλικές επαφές δε λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο, αλλά αντιμετωπίζουν το φλερτ με τρόπο πολύ πιο σύνθετο, εκφράζοντας έλξη σε κατεξοχήν κυριαρχικά και γοητευτικά αρσενικά, σύμφωνα με τους «The Times».

Έτσι, προκύπτει ότι οι άντρες με έντονες σεξουαλικές ορμές είναι σαφώς λιγότερο επιλεκτικοί στην ερωτική τους παρτενέρ, όπως γράφεται στην Journal of Research in Personality, ενώ στον αντίποδα βρίσκονται οι αντίστοιχες γυναίκες που έχουν την τάση να επιλέγουν λιγότερο ελκυστικούς άντρες.

Από την έρευνα αυτή, οι επιστήμονες κατέληξαν για ακόμα μια φορά στο συμπέρασμα ότι τα δύο φύλα έχουν σαφώς διαφορετικά κριτήρια όταν καλούνται να διαλέξουν ταίρι!

sarotiko
Keywords
Τυχαία Θέματα