Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Θέλουν να μας διαλύσουν

19:39 13/12/2012 - Πηγή: 24wro
Είναι ξεκάθαρο ότι έχουμε να κάνουμε με ένα σχέδιο διάλυσης των Ανεξάρτητων Ελλήνων, απόλυτα ερασιτεχνικό...
αλλά προωθούμενο από επαγγελματίες, που στηρίζουν την τρόικα, δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος, αναφερόμενος στις αποχωρήσεις των στελεχών των ΑΝΕΛ κ.κ. Μαρκόπουλου και Κουράκου. Δεν έχουμε ούτε
χρηματοδότες ούτε αφεντικά, πρόσθεσε ο κ. Καμμένος μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ.

Ο κ. Καμμένος τόνισε ότι «σήμερα είδαμε με έκπληξη έναν εκ των συναδέλφων, τον κ. Κουράκο, να έρχεται και να καταγγέλλει ότι τον πήρε τηλέφωνο ο Βουλγαράκης και του είπε ότι δεν θα πρέπει να φύγει γιατί τώρα οι ΑΝΕΛ παίρνουν χρήματα. Και μάλιστα σε μεταγενέστερες δηλώσεις παρακολουθούσαμε εδώ στην κοινοβουλευτική ομάδα ότι ουσιαστικά ανέφερε ότι δεν θα παραμείνει σε ένα κόμμα που χρηματοδότης του είναι ο Βουλγαράκης. Αλλά ο Θεός είναι μεγάλος. Γιατί τα πρακτικά της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας που συνεδρίαζε χθες βράδυ στη Βουλή και την προηγούμενη βδομάδα έχουν ξεκάθαρη τη θέση των ΑΝΕΛ για την υπόθεση του κ. Βουλγαράκη σε σχέση με την κατάθεση για το πόθεν έσχες. Και η θέση αυτή των ΑΝΕΛ δεν είναι μία θέση που παίρνει κανείς σε κάποιον που έχει έστω φίλο και χρηματοδότη».

mediasoup.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα