Παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης σε... σάλτσα

07:15 1/9/2011 - Πηγή: 24wro

Ήταν η πέμπτη φορά που διοργανωνόταν και ο κόσμος το...



 περίμενε πως και πως! Το World Gravy Wrestling Championships – ή Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης σε Σάλτσα – έχει γίνει θεσμός για το Ρόζεντεϊλ της Μ. Βρετανίας που συμβαίνει κάθε χρόνο στις 29 Αυγούστου.
Στο Πρωτάθλημα συμμετέχουν άτομα από κάθε μεριά του πλανήτη που έχουν δηλώσει συμμετοχή
για να παλέψουν με τον αντίπαλο τους μέσα σε ρινγκ γεμάτο σάλτσα φαγητού. Είναι υποχρεωμένοι να φορούν την ενδυμασία της επιλογής τους και να προσφέρουν στιγμές γέλιου στο πλήθος. Ο αγώνας διαρκεί δύο λεπτά και ο νικητής κρίνεται ανάλογα με τη στολή του, το χειροκρότημα του πλήθους και φυσικά την ικανότητά του στην πάλη, ενώ πρέπει να κρατήσει ακίνητο τον αντίπαλό του μέσα στο ρινγκ της σάλτσας. Ο σκοπός του πρωταθλήματος είναι φιλανθρωπικός, καθώς τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα προσφερθούν εφέτος στο Άσυλο του Ανατολικού Λάνκασαϊρ.
Νικητές αναδείχθηκαν ο 32χρονος Joe Hicks και η 25χρονη Emma Slaterm. Ο διοργανωτής της εκδήλωσης και ιδιοκτήτης της παμπ όπου διεξάγεται το ετήσιο πρωτάθλημα από το 2007 ανέφερε ότι το συγκεκριμένο γεγονός παρακολούθησαν περίπου 1.500 άτομα, ενώ υποστηρίχθηκε από τις Αρχές και τους ντόπιους.

Keywords
Τυχαία Θέματα