Παιδί θαύμα σεφ σε ξενοδοχείο επειδή δεν του άρεσε το φαϊ της μάνας του!

16:54 28/1/2013 - Πηγή: 24wro
Στην ηλικία των 14, μάλλον θα περιμένει κάποιος στο μενού για φαγητό κάτι σαν πίτσα ή μπέργκερ...
Αυτό δεν ισχύει για το παιδί- φαινόμενο Φλυν Μαγκάρι, ο οποίος έχει αφήσει άφωνους όλους τους λάτρεις του φαγητού με τους έξοχους πειραματισμούς που κάνει στο φαγητό.

Ο μικρός σεφ προσλήφθηκε σε κορυφαίο ξενοδοχείο στο Μπέβερλι Χιλς, αφού ακολούθησε μαθήματα μαγειρικής από την ηλικία των 11(!). Στα 14 του, ο Φλυν διευθύνει το εστιατόριο Biersbiel
με πιάτα αξίας 160 δολαρίων το άτομο και καθημερινά επιμελείται το μενού 120 ατόμων. Ποιος είναι όμως ο λόγος για ένα παιδί σε αυτή την ηλικία να ασχοληθεί με τη γκουρμέ μαγειρική σε αυτή την ηλικία;Όπως παραδέχεται, ξεκίνησε να πειραματίζεται επειδή δεν του άρεσε το φαγητό της μάνας του,της Μεγκ.

Η ίδια δεν αρνείται ότι έχει πλέον καταντήσει να πλένει μόνο πιάτα. Προσθέτει ωστόσο ότιδεν θύμωσε με τον γκρινιάρη πιτσιρικά αλλά άρχισε κατευθείαν να του ψάχνει συνταγές από βιβλία και διαδίκτυο προκειμένου να ετοιμάσει κάτι που θα του άρεσε. Τελικά ο Φλυν τις είπε να φύγει από την κουζίνα για να μαγειρέψει εκείνος που τα καταφέρνει καλύτερα! Κι είχε δίκιο…

Ο 14χρονος υποστηρίζει ότι δεν ασχολείται με τη μαγειρική για τα λεφτά, αλλά επειδή το λατρεύει. Το φαγητό του χαρακτηρίζεται ως “πειραγμένη κουζίνα”, καθώς έχει εισάγει νέους συνδυασμούς γεύσεων στο μενού που περιλαμβάνει ποιοτικό κρασί, ψάρι, μπιφτέκι με άγρια μανιτάρια και πολλούς άλλους γευστικούς πειραματισμούς.

koolnews.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα