Παιδική αστρολογία: Το παιδί και τα φεγάρια

22:50 26/6/2011 - Πηγή: 24wro
Λίγο πολύ όλοι γνωρίζουν το ηλιακό τους ζώδιο…
όμως όσοι δεν έτυχε να ασχοληθούν περαιτέρω, δεν γνωρίζουν το ζώδιο της Σελήνης τους. Απλά να αναφέρω ότι ο Ήλιος σκιαγραφεί κυρίως την προσωπικότητά μας και τις αντιδράσεις προς το περιβάλλον που βρισκόμαστε. Αντίθετα η Σελήνη είναι εκείνη που περιγράφει και διαχειρίζεται τα συναισθήματα και τις ενστικτώδεις αντιδράσεις. Ψάχνοντας ο καθένας προσωπικά ή ρωτώντας κάποιον ειδικό, μπορεί να μάθει σε ποιο ζώδιο ήταν η Σελήνη την εποχή της γέννησης του.


Η Σελήνη επίσης συμβολίζει τον πρώτο άνθρωπο με τον οποίο έχουμε στενή σχέση και
δεν είναι άλλος από τη μητέρα μας. Έτσι, με αυτό το άρθρο θα προσπαθήσω να δώσω πληροφορίες, κυρίως στις μητέρες για να διακρίνουν πιο εύκολα τις συναισθηματικές αντιδράσεις των παιδιών τους και να μπορέσουν να εξηγήσουν ανάλογα και τις δικές τους στα μάτια τους. Επίσης και στους μεγαλύτερους, ώστε να ανακαλύψουν ή να παντρέψουν ήδη αυτά που γνωρίζουν για την ίδια τους τη μητέρα και τη σχέση την οποία ανέπτυξαν ή δεν ανέπτυξαν μαζί της. Σαφώς δεν θα παραβλέψουμε και τα άλλα στοιχεία του ωροσκοπίου για να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα για τους μικρούς «θησαυρούς» που είναι τα παιδιά, τα οποία θα παραθέσω σε επόμενα άρθρα.


Έτσι αν ένα παιδί γεννιέται με τη Σελήνη:




ΖΥΓΟΣ- Φεγγαράκι μου γλυκό






Ένα παιδάκι χάρμα οφθαλμών, τόσο νόστιμο, τόσο γοητευτικό, τόσο χαριτωμένο που από την κούνια του θα τραβήξει τα βλέμματα πάνω του, όσο κι αργότερα μεγαλώνοντας, που θα κατακτά με το χαμόγελό του, τους ντελικάτους τρόπους του και τη συμπεριφορά του. Εκείνο που χρειάζεται είναι να μεγαλώσει σ’ ένα ήσυχο κι αρμονικό περιβάλλον, ώστε να μπορέσει να εκφράσει την υπέροχη προσωπικότητά του. Η ίδια του η μητέρα μοιάζει να είναι ένας φιλήσυχος, ελκυστικός άνθρωπος από την οποία διδάσκεται να είναι διακριτικό, πολύ συντροφικό στις σχέσεις του και γενικότερα να διατηρεί όσο μπορεί τις ισορροπίες του. Σ’ αυτό που θα πρέπει να δώσει μεγαλύτερη σημασία είναι να το αποτρέψει από την έμφυτη τάση της αναποφασιστικότητας και να το μάθει να λέει «όχι» πιο συχνά. Επίσης προωθώντας τις δημιουργικές του ανησυχίες θα καταφέρει να διώξει τη νωθρότητα που πολλές φορές θα λειτουργεί ως τροχοπέδη στη ζωή του. Τούτο το παιδί, μπορεί να ηρεμεί ακούγοντας μουσική, ενώ παράλληλα βρίσκεται σε ένα χώρο που δε δημιουργεί ένταση. Πιθανόν ο χώρος της θάλασσας να το γοητεύσει. Επίσης αυτό που θα το χαρακτηρίσει μεγαλώνοντας είναι ότι θα δίνει μεγάλη σημασία στις δίκαιες σχέσεις, όμως αρκετά ευμετάβλητο στη διάθεσή του καθώς επηρεάζεται από τις δονήσεις του εκάστοτε περιβάλλοντος που θα βρίσκεται. Την οικογένεια του θα την αντιμετωπίζει πάντα φιλικά.




ΣΚΟΡΠΙΟΣ – Φεγγαράκι μου μυστηριώδες






Το παιδί που γεννήθηκε με τη Σελήνη στο Σκορπιό, είναι εκείνο που θα εκδηλώσει πολύ περισσότερο από κάθε άλλο, απίστευτα έντονα συναισθή
Keywords
Τυχαία Θέματα