ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: : Σειρά να παίρνουν οι επόμενοι

15:37 13/3/2012 - Πηγή: 24wro
Μετά τα χρήματα που κατέβαλε ο Ανδρέας Βγενόπουλος στην ...
ΠΑΕ Παναθηναϊκός αλλά και εκείνα που αναμένονται μέσα στην εβδομάδα από τον Αδαμάντιο Πολέμη, σειρά καλούνται να πάρουν και οι υπόλοιποι επιχειρηματίες που έχουν δεσμευτεί να επενδύσουν στο «τριφύλλι» και να καλύψουν την ΑΜΚ, 15 εκατ. ευρώ. Συγκεκριμένα τα χρήματα που έδωσε ο «MR MIG» αναμένεται να πάνε σε αποπληρωμές ποδοσφαιριστών
που είναι στην ομάδα από πέρσι και τους οφείλονται χρήματα αλλά και σε ποδοσφαιριστές που έχουν αποχωρήσει.
Με τα χρήματα που τοποθέτησε ο Ανδρέας Βγενόπουλος, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το κατά πόσο θα αυξηθεί το ποσοστό του στην ΠΑΕ, από το 10,8% που κατέχει σήμερα, ωστόσο ο ίδιος δεν πρόκειται να βάλει άλλα που να καλύψουν την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και αυτόματα να γίνει μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, εφόσον δεν ξεκαθαρίσει το ζήτημα με την ΓΗΠΕΛ και τον Γιάννη Βαρδινογιάννη.
Από κει και πέρα, τα χρήματα που αναμένεται να μπουν από τον Αδαμάντιο Πολέμη υπολογίζονται γύρως στο ένα εκατ. ευρώ, παρότι στο ποσοστό του αντιστοιχούν 260.000 ευρώ περίπου. Πάντως ο μέτοχος των «πρασίνων» δεν επιθυμεί να αυξηθεί το ποσοστό του γι αυτό θα βάλει τα λεφτά στην ΠΑΕ με τη μορφή χορηγίας. Το θετικό είναι πως με τα χρήματα των δύο ανδρών ο Παναθηναϊκός θα συγκεντρώσει το ποσό των 2.473.000 ευρώ και θα απαλλαχτεί από τον κίνδυνο της UEFA σχετικά με τον αποκλεισμό της ομάδας από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τον επόμενο χρόνο.
Όσον αφορά τον Γιάννη Αλαφούζο, ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το κατά πόσο ο Έλληνας επιχειρηματίας θα ενισχύσει οικονομικά το «τριφύλλι». Πάντως άλλοι επιχειρηματίες έχουν γνωστοποιήσει την πρόθεσή τους να βάλουν από ένα εκατ. ευρώ για την επικείμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Δεδομένα ανάμεσα σε αυτούς δεν θα είναι οι Γιάννης Βαρδινογιάννης, Μιχάλης Ζολώτας και Γιώργος Νίκας.

sportaction.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα