ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Δεν τέλειωσε τίποτα…

10:02 5/3/2012 - Πηγή: 24wro
Απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ...
και την αποκαθήλωση από την πρώτη θέση της βαθμολογίας. Οι «πράσινοι» ωστόσο, είναι αποφασισμένοι για… όλα, με τους ποδοσφαιριστές τους να ξεκαθαρίζουν πως δεν πρόκειται να παρατήσουν την μάχη για τον τίτλο, δίνοντας το σύνθημα για τις 7 νίκες μέχρι το τέλος, που θα οδηγήσουν το σύλλογο στον τίτλο.

Η ήττα από τον «δικέφαλο» πάντως έφερε και άλλα
προβλήματα στον Παναθηναϊκό. Πρώτη απώλεια, ήταν ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει από δύο αναμετρήσεις, τις οποίες και θα επιλέξει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Πέρα από τον «Κατσούρ», κίνδυνο τιμωρίας αντιμετωπίζουν και οι Κλέιτον, Σπυρόπουλος, Καπίνο, Ρούντολφ (έχουν από τρεις), ενώ ο Λέτο έχει έξι.

Μία αγωνιστική τιμωρίας έχει πλέον και ο Γιόσου Σαριέγκι, λόγω των τεσσάρων κίτρινων καρτών, ενώ στον αγώνα με την ΑΕΚ την επιστροφή του αναμένεται να πραγματοποιήσει και ο Σεμπάστιαν Λέτο, μετά από περίπου δύο μήνες. Με την ΑΕΚ, το παρών θα δώσει και ο Σιμάο, που εξέτισε την ποινή του, με τον Βιτόλο να εκτίει και εκείνος την ποινή του, κόντρα στους «κιτρινόμαυρους».

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως το παρών στο ΟΑΚΑ, έδωσε και ο σκάουτερ της Κιέβο, Λούκα Ντέμπλερ, οι οποίοι είχαν τα μάτια τους στραμμένα στον Νίκο Σπυρόπουλο, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Sportaction.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα