Παναθηναϊκός: Φήμες για οφειλές σε Σισέ

10:20 1/7/2011 - Πηγή: 24wro
Δημοσίευμα κάνει λόγο για οφειλές του Παναθηναϊκού προς τον Τζιμπρίλ Σισέ...
που μπορεί να εξοφληθούν αφού ο Γάλλος θα έχει ήδη αποχωρήσει από το «τριφύλλι».

Όπως υποστηρίζει η εφημερίδα «Goal», ο σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού δεν έχει εξοφληθεί για την σεζόν που πέρασε καθώς δεν υπήρχαν τα απαραίτητα χρήματα στην
ΠΑΕ για να γίνει αυτό, ενώ υπογραμμίζεται ότι το ποσό που χρωστάνε οι «πράσινοι» στον Γάλλο άσο δεν είναι μεν μεγάλο ωστόσο… το οφείλουν.

Το αν αυτό ισχύει και πόσα είναι τελικά αυτά τα χρήματα δεν είναι γνωστό, το σίγουρο είναι πάντως ότι αποτελεί πάγια τακτική των ομάδων να εξοφλούν τους παίκτες αρκετό καιρό μετά τη λήξη των πρωταθλημάτων. Για αυτό προφανώς και δεν έχει υπάρξει καμία αντίδραση από την πλευρά του Σισέ που ξέρει πολύ καλά ότι δεν πρόκειται να χάσει τα λεφτά του από τον Παναθηναϊκό, παρά τα προβλήματα του «τριφυλλιού».

Το αν θα τα πάρει όταν και εφόσον έχει γίνει ήδη η μεταγραφή του, λίγο απασχολεί το Γάλλο που δεν έθεσε ποτέ στα δύο χρόνια παρουσίας του στην Ελλάδα οικονομικό ζήτημα και ζήτημα καθυστέρησης των πληρωμών. Αρκετοί βέβαια μπορούν να χρησιμοποιήσουν το σενάριο που τον θέλει απλήρωτο ως ισχυρό κίνητρο για να αποχωρήσει, αφού αν κάτι τέτοιο επιβεβαιωθεί θα ενισχύει τη φήμη ότι ο Σισέ θέλει να φύγει λόγω των οικονομικών προβλημάτων του Παναθηναϊκού.

onsports.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα