Παναθηναϊκός: Ο Μπουμσόνγκ φέρνει… αντικαταστάτη

14:30 23/7/2011 - Πηγή: 24wro
Το… νέο ενδιαφέρον της Βόλφσμπουργκ για την απόκτηση του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ...
κάνει τον Παναθηναϊκό να ετοιμάζει τις εναλλακτικές του για την αντικατάσταση του Γάλλου. Έτσι λοιπόν στο προσκήνιο επιστρέφουν οι περιπτώσεις των Βαγγέλη Μόρα και Ντουγκλάο.
Ματιές προς τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ φαίνεται πως ρίχνει και πάλι η Βόλφσμπουργκ. Οι Γερμανοί φέρονται να ψάχνουν για έναν ακόμη κεντρικό αμυντικό, με τον άσο του Παναθηναϊκού να εξακολουθεί να βρίσκεται αρκετά ψηλά στην λίστα, καθώς η εμπειρία
του σε συνδυασμό με την εγνωσμένη του αξία και την χαμηλή τιμή αγοράς του, καθιστούν την περίπτωσή του ιδιαίτερα ελκυστική.
Την ίδια στιγμή που το ενδιαφέρον των Γερμανών αναθερμαίνεται, στον Παναθηναϊκό ξεσκονίζουν και πάλι τη λίστα με τους κεντρικούς αμυντικούς. Έτσι λοιπόν, στο προσκήνιο επανέρχεται ο Βαγγέλης Μόρας, ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται χωρίς ομάδα από την στιγμή που έμεινε ελεύθερος από την Μπολόνια, περιμένοντας την καλύτερη δυνατή πρόταση, η οποία αν έρθει από σύλλογο επιπέδου Παναθηναϊκού, τότε θα ήταν το καλύτερο δυνατό.
Πέρα από τον Μόρα, στον Παναθηναϊκό εξετάζουν και την περίπτωση του Ντουγκλάο. Ο κεντρικός αμυντικός της Καβάλας βρίσκεται στα μαχαίρια με τη διοίκηση Ψωμιάδη, καθώς έχει ξεκαθαρίσει πως δεν έχει διάθεση να συνεχίσει στους «αργοναύτες». Έτσι λοιπόν, ο Βραζιλιάνος, έχει ζητήσει να μείνει ελεύθερος από την Καβάλα, κάτι που… δεν προβλέπεται, ωστόσο αν οι «πράσινοι» θελήσουν να κάνουν την κίνησή τους, τότε η Καβάλα δεν αποκλείεται να πει το ναι για την μετακίνηση του παίκτη.

sportaction.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα