ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Οι απαντήσεις του Ομπράντοβιτς στον κόσμο

16:31 1/12/2011 - Πηγή: 24wro
Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού πήρε μέρος στην ενότητα Fan Mail της Euroleague και απάντησε στις ερωτήσεις που έστειλαν οι ...
φίλαθλοι όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από όλη την Ευρώπη.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Euroleague
ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είδε περισσότερους από 100 φιλάθλους να στέλνουν τα ερωτήματά τους, στον άνθρωπο που έγινε ο πρώτος ο οποίος σήκωσε 8 τίτλους πρωταθλητή Ευρώπης!
Δεν ήταν βέβαια εύκολο να απαντήσει ο τεχνικός του, πρωταθλητή Ελλάδας και Ευρώπης, Παναθηναϊκού στον καθένα ξεχωριστά. Έγινε μια επιλογή ερωτήσεων και ο Ομπράντοβιτς μίλησε για άλλη μια φορά για το πόσο σημαντικοί είναι οι παίκτες για τον προπονητή, το πόσο κρίσιμο και χρήσιμο είναι να ενεργεί μια ομάδα με την σημασία που έχει η συγκεκριμένη λέξη και όλα αυτά τα χαρακτήρισε απαραίτητα συστατικά για τα όσα έχει πετύχει όλα αυτά τα χρόνια.
Αναλυτικά οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις στο Fan Mail της Εuroleague για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς:
Γεια σας κ. Ομπράντοβιτς. Όλα αυτά τα χρόνια είμαι φανατικός οπαδός της Euroleague, είχαν την ευκαιρία να ζήσω τις επιτυχίες του Παναθηναϊκού που σήκωσε τρόπαια, από το πρώτο ως το τελευταίο στη Βαρκελώνη. Μετά από 20 χρόνια και 8 τίτλους πρωταθλητή Ευρώπης, είστε ακόμα «πεινασμένος» για περισσότερα και θα μείνετε στον Παναθηναϊκό για να ξεπεράσετε τα τρόπαια της Ρεάλ Μαδρίτης; (Σωτήρης – Αθήνα, Ελλάδα)
«Το πιο σημαντικό είναι ότι αγαπάω τη δουλειά που κάνω και όλοι αυτοί οι τίτλοι είναι προϊόντα σκληρής δουλειάς. Δεν χρειάζεται να πω πως οι παίκτες είναι αυτοί που έχουν την μεγαλύτερη σημασία. Σαν Παναθηναϊκός, σήμερα, θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τίτλους όσο για το μέλλον, θα μιλήσουμε στο τέλος της χρονιάς».
Αγαπητέ κ. Ομπράντοβιτς. Σαν οπαδός του μπάσκετ, παίκτης και προπονητής, είμαι βαθιά εμπνευσμένος από το πάθος σας για το άθλημα και τον τρόπο που παίρνετε το περισσότερο από την κάθε ομάδα σας. Μπορείτε να μου εξηγήσετε πως χρησιμοποιείτε όλη την μπασκετική γνώση όλων των μελών της ομάδας, όπως ο Δημήτρης Ιτούδης, ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους; (Ρόναλντ Ντερκς – Ολλανδία)
«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος που δουλεύω με ανθρώπους σαν τους Ιτούδη, Διαμαντίδη, Γιασικεβίτσιους, αλλά και με όλα τα άλλα μέλη της ομάδας. Το σημαντικό είναι ότι λειτουργούμε σαν ομάδα, και αυτή είναι η αιτία για όλα τα αποτελέσματα που έχουμε καταφέρει να πάρουμε».
Αγαπητέ κόουτς Ομπράντοβιτς, συγχαρητήρια για την καριέρα σας στην προπονητική. Είστε ένας από τους καλύτερους προπονητές, όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά και στον κόσμο. Μπορείτε να προτείνετε τρόπους για να γίνει κάποιος ένα πόιντ γκαρντ όπως ο Διαμαντίδης; (Φραντσέσκο Ντεφίλα – Ιταλία)
«Για αυτή την ερώτηη, θα πρότεινα να ρωτήσετε τον ίδιο τον Διαμαντίδη. Αλλά μπορώ να πω πως όλοι οι σπουδαίοι παίκτες που δούλεψα μαζί τους, είχαν αφιερώσει σημαντικό χρόνο στο να προπονούνται και ατομικά εκτός από την δουλειά που κάναμε με την ομάδα».
Κόουτς Ομπράντοβιτς, κατά τη γνώμη σας, ποια είναι τα τρία βασικά εφόδια που πρέπει να
Keywords
Τυχαία Θέματα