ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ψυχραιμία και αισιοδοξία…

09:58 6/2/2012 - Πηγή: 24wro
Ψύχραιμοι παραμένουν άπαντες στον Παναθηναϊκό, μετά τη μείωση της διαφοράς...
του από τονΟλυμπιακό στους δύο πόντους. Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού», ξεκαθαρίζουν πως ναι μεν η ήττα δεν θα έπρεπε να έρθει, ωστόσο είναι σαφές το ότι εκείνοι εξακολουθούν να βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακας και πως τα πάντα, εξαρτώνται από εκείνους, αναφορικά με τη μάχη του τίτλου.

Παράλληλα, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, ετοιμάζεται να ξεκινήσει την προετοιμασία του Παναθηναϊκού
για την επόμενη «μάχη» πρωταθλήματος, απέναντι στην Ξάνθη. Ο έμπειρος τεχνικός, δεν θα έχει στην διάθεσή του, τον Κουίνσι, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα, ενώ δεν γνωρίζει αν θα μπορεί να υπολογίζει και στον Σεμπάστιαν Λέτο. Ο Αργεντινός μέσος, ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο, με αποτέλεσμα να αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις, έτσι ώστε να… διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματός του.

Ο Πορτογάλος πάντως, μέσα στις επόμενες ημέρες, θα πρέπει να αποφασίσει σε ποια αναμέτρηση θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Ζεκά και Βιτόλο, οι οποίοι και συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες. Αξίζει να αναφερθεί πως οι επόμενοι τέσσερις αγώνες του «τριφυλλιού», μόνο εύκολοι δεν πρέπει να θεωρούνται (Ξάνθη εντός, Εργοτέλη εκτός, ΠΑΟΚ εντός και ΑΕΚ εκτός), κάτι που κάνει την απόφαση του Φερέιρα, ακόμη πιο δύσκολη.

Sportaction.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα