ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Τον Σισέ και τα…μάτια σας!

18:30 11/5/2011 - Πηγή: 24wro
Η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη ανάμεσα...
στον Δημήτρη Γόντικα και τους εκπροσώπους των οργανωμένων έγινε μεταξύ άλλων και για την ενημέρωση προς τους οπαδούς σχετικά με την κατάσταση που υπάρχει στο σύλλογο. Με τον Γόντικα να ξεκαθαρίζει πως οι πωλήσεις είναι αναγκαίες.
 
«Τα μοναδικά χρήματα που υπάρχουν είναι 256.000 από τον Πολέμη. Δεν υπάρχουν λεφτά και αν δεν μπουν, μετά τη ΓΣ θα πρέπει να πουλήσουμε ποδοσφαιριστές και να τους αντικαταστήσουμε με καλούς μεν, αλλά φτηνότερους δε.
 
Η επόμενη μέρα προμηνύεται εξαιρετικά δύσκολη, για αυτό είναι αναγκαίες
οι πωλήσεις. Κάνουμε όσες περικοπές μπορούμε από λειτουργικά έξοδα αλλά πρέπει να πουλήσουμε παίκτες. Στόχος είναι να εξοικονομήσω 17 εκατ. ευρώ. Από αυτά τα 12 θα πάνε για τη μείωση του ελλείμματος και τα πέντε για μεταγραφές που είναι αναγκαίες», ανέφερε.
 
Οι οπαδοί από την πλευρά τους όμως του ξεκαθάρισαν πως ανάμεσα σε αυτούς δεν πρέπει να είναι ο Τζιμπρίλ Σισέ… «Δεν θα έπρεπε καν να μιλάμε για αυτό, όταν υπάρχουν τέσσερις ισχυροί άνθρωποι που θα μπορούσαν να βάλουν λεφτά και να το λύσουν το θέμα. Είναι κρίμα να έχουμε μια τόσο καλή ομάδα με αυτή τη δυναμική και να λέμε πως θα πουλήσουμε παίκτες.
 
Από τη στιγμή όμως που όπως φαίνεται δεν δείχνει κανείς διάθεση να βάλει λεφτά καταλαβαίνουμε πως και εσύ πρέπει να κάνεις κάτι για να τρέξεις την ομάδα. Θέσε όμως προτεραιότητες στο ποιους θα πουλήσεις. Δεν μπορεί να είναι ένας από αυτούς ο Σισέ. Ο κόσμος τον θέλει» απάντησαν οι οργανωμένοι.
 
«Όλοι αυτό θέλουμε, αλλά για να πάρουμε ένα σημαντικό ποσό από μεταγραφές θα πρέπει να πουληθούν παίκτες που θα φέρουν αυτά τα χρήματα. Αυτοί που μπορούν αυτή τη στιγμή είναι συγκεκριμένοι. Θα δούμε τι θα γίνει» αντέκρουσε ο Γόντικας.
theplayer
Keywords
Τυχαία Θέματα