ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ξεχνούν την... εφορία!

15:03 3/10/2012 - Πηγή: 24wro

Σοβαρά οικονομικά προβλήματα αντιμετωπίζει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και αυτό φάνηκε από την χθεσινή συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής...
Όπως αναφέρει το leoforos.gr μέχρι 15 του μήνα πρέπει να βρεθούν 600.000 ευρώ που μαζί με την εφορία το ποσό εκτοξεύεται στο ένα εκατομμύριο ευρώ και υπάρχει η σκέψη να μην πληρωθεί η εφορία. Διαβάστε: Τελειωμό δεν έχουν τα οικονομικά προβλήματα για τον Παναθηναϊκό. Στη συνάντηση που είχε η διοικούσα
επιτροπή συζήτησε διεξοδικά τα θέματα της ομάδας και φυσικά όπως σας ενημερώσαμε αποφάσισε να δώσει προτεραιότητα στους μισθούς των παικτών και τους διακανονισμούς που έχουν γίνει. Οι Γιάννης Αλαφούζος, Δημήτρης Γόντικας, Λεωνίδας Πολέμης και Χρήστος Παναγόπουλος έφτιαξαν το πλάνο και έβγαλαν πως τα χρήματα που πρέπει να δώσει ο Παναθηναϊκός μέχρι τις 14 Οκτωβρίου είναι 600.000 ευρώ. Ποσό το οποίο μαζί με τους φόρους ανέρχεται στο ένα εκατ. ευρώ, αλλά η εφορία μπορεί να πληρωθεί και από τον Νοέμβριο.

Το πρόβλημα είναι πως από την Παρασκευή που άρχισαν οι πληρωμές στους διακανονισμούς κλπ, η ΠΑΕ έχει δώσει μόλις το 20% των οφειλομένων και πρέπει να βρει ρευστό άμεσα. Μην ξεχνάμε πως η ΟΥΕΦΑ δεν παίζει με τέτοια πράγματα, το σύστημα του Financial Fair Play που εφαρμόζεται από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία προβλέπει απευθείας on line ενημέρωση της κατάστασης και επομένως δεν μπορείς να... κρυφτείς όση πλάτη κι αν βάλουν οι παίκτες.

Στην ΠΑΕ, πάντως, εκφράζουν την αισιοδοξία τους πως όλα θα πάνε καλά και θα ξεπεραστεί και αυτός ο σκόπελος, αλλά από τον Δεκέμβριο προβλέπονται σκούρα τα πράγματα για την ΠΑΕ.
Keywords
Τυχαία Θέματα