ΠΑΟΚ: Νοκ-άουτ οι Κρέσιτς και Σνάουτσνερ

19:53 1/3/2012 - Πηγή: 24wro
Με αρκετά προβλήματα συνεχίστηκε η... προετοιμασία του ΠΑΟΚ, ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Αυτά έχουν να κάνουν με τους Ντάριο Κρέσιτς και Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, οι οποίοι τέθηκαν νοκ-άουτ από το παιχνίδι με τους «πράσινους».

Ο Κροάτης τερματοφύλακας αποχώρησε από το σημερινό πρόγραμμα στη Νέα
Μεσημβρία, λόγω τραβήγματος στο δικέφαλο (εκφράζονται φόβοι για θλάση), ενώ ο Πολωνός ακραίος αμυντικός δεν προπονήθηκε, εξαιτίας ενοχλήσεων στους κοιλιακούς.

Αμφότεροι θα υποβληθούν αύριο σε μαγνητική τομογραφία για να εκτιμηθεί η κατάστασή τους και είναι η δεδομένη η απουσία του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Τα προβλήματα για τον Λάζλο Μπόλονι ωστόσο δεν σταματούν εδώ. Κι αυτό γιατί ο Βλάνταν Ιβιτς, δεν κατάφερε να προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς (αισθάνθηκε σφίξιμο στους προσαγωγούς).

Ο Σέρβος επιθετικός έτσι αρκέστηκε σε ατομικό πρόγραμμα, γεγονός που καθιστά αμφίβολη την παρουσία του στο ματς με το «τριφύλλι».

Από εκεί και πέρα επέστρεψαν όλοι οι διεθνείς και ακολούθησαν πρόγραμμα χαλάρωσης.

Εκ του σύνεγγυς επαφή, εξάλλου, με τους διοικούντες την Πόρτο αναμένεται να έχει αύριο στην Πορτογαλία ο Ζήσης Βρύζας, προκειμένου να τακτοποιηθεί η οφειλή προς την ομάδα από το ποσοστό μεταπώλησης που έχει για τη μετεγγραφή του Αντελίνο Βιεϊρίνια στη Βόλφσμπουργκ.
Keywords
Τυχαία Θέματα